Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.702
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.702
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Tahminleriyle Ünlenen Analist, 5 Altcoin İçin Kritik Tahminler Yaptı!

Tahminleriyle ünlenen kripto analisti Michaël van de Poppe, Ethereum rakibi Fantom (FTM), Polygon (MATIC) ve diğer üç altcoin için sırada ne olduğunu haritalıyor. Bu yazıda, Poppe 10 Ocak tarihli tweet’lerinin gidişatına göz atalım.

Analist altcoin fiyatlarını BTC paritesinde inceliyor

Michaël van de Poppe, 555.100 Twitter takipçisine, işletmeler için oldukça ölçeklenebilir bir Blockchain olan Fantom’un şu anda Bitcoin’e (FTM/BTC) karşı önemli bir destek seviyesinde işlem yaptığını söylüyor:

Çok basit, büyük bir kaçış görüldü. Buna dayanarak, long spot pozisyon aramak için ilk alan, sıçradığımız alan. Çok nezih görünüyor.

  • Şu anda FTM/BTC çifti, Van de Poppe’nin 0,00005 BTC (2,11 dolar) olan giriş noktasının hemen üzerinde seyreden 0,000053 BTC’den (2,52 dolar) işlem görüyor.

Analistin radarındaki bir diğer altcoin ise Blockchain ölçekleme çözümü Polygon. Van de Poppe’ye göre, MATIC, HH ve HL seviyeleri kaydetmeye devam ettiği için son düzeltmesine rağmen hala yükseliş görünüyor:

Yeşil bölge, korunması gereken çok önemli bir bölge. 2.15-2.20 doların üzerine çıkarsa, başka bir yükseliş koşusunun gerçekleşebileceğini varsayıyorum.

Sıradaki, Van de Poppe’nin ATH seviyesi olan 4,84 dolardan keskin bir düzeltme yaptıktan sonra iki güçlü destek seviyesine yaklaştığını söylediği Blockchain oyun platformu Enjin Coin. Poppe, kritik destekleri aşağıdaki grafikte paylaşıyor.

Merkezi olmayan fintech girişimi Woo Network’ün token’i olan WOO, analistine göre Bitcoin’e (WOO/BTC) karşı büyük bir direniş ve ralli yapmakla tehdit ediyor.

Bu, büyük bir çıkış için hazırlanıyor. HL seviyeleri oluştururken direnci sürekli test ediyor. Başka bir kırılma = yükseliş devamı.

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız listedeki son altcoin, yüksek verimli Blockchain Zilliqa’dır (ZIL). Van de Poppe’ye göre Zilliqa, Bitcoin’e (ZIL/BTC) karşı güçlü direncini kaldırmayı başardı ve şimdi 0.0000014 BTC’de (0.05 dolar) bir yükseliş daha oluşturmaya hazır görünüyor:

Bu, tıpkı Aralık ayındaki altcoin’lerin harika bir alım olması gibi, yukarı doğru bir çıkış yaptı (ATOM ve LINK’i hatırlıyor musunuz. Şu anda bir destek alanında, iyi bir nokta olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir