Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.065
% 3.52
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.065
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Tahminleriyle Nam Salan Analist: Bitcoin Bu Diplerde Yüzebilir!

İsabetli Bitcoin tahminleriyle bilinen bir kripto analisti, lider kripto para biriminin önündeki yolu haritalandırıyor. Dave the Wave’in güncel analizlerini Coinmühendisi.com okuyucuları için derledik.

Bitcoin 6 haneli fiyatlara ulaşabilir, ancak öncesinde 25 bin dolar

Mayıs 2021 Bitcoin çöküşünü doğru tahmin eden bir kripto analisti, BTC’nin bu yıl altı haneli dönüm noktasına nasıl ulaşabileceğini ortaya koyuyor. Dave the Wave’in isabetli BTC fiyat tahminlerine buradan göz atabilirsiniz. Yakın tarihli analizlerinde Dave, Bitcoin’in bu yıl 100.000 dolara ulaşma yolunda olduğunu iddia ediyor…

Dave the Wave’in grafiği yıl sonuna kadar yaklaşık 120.000 dolara önemli bir artış beklerken, herhangi bir yükseliş hareketi başlamadan önce yaklaşık 25.000 dolara derin bir çöküş öngörüyor. Avrupa yakınlarındaki savaş, kısıtlı tedarik zincirleri ve artan petrol fiyatları gibi jeopolitik nedenlerin Bitcoin üzerinde baskı oluşturup oluşturmayacağı sorulduğunda, kripto uzmanı bu olayların BTC için gerçekten olumlu olabileceğini ve spekülatif bir varlık olarak gölgesinden çıkmasına izin verebileceğini iddia ediyor. Dave the Wave’in bu konu hakkında ifadeleri şunlar oluyor:

Haklı olabilirsiniz, ancak BTC böyle bir durumda [sadece bir varlıktan ziyade] bir alternatif para birimi olarak yeni bir yeniden doğuşu görebilir.

MACD indikatörün yorumlanması

Kripto analisti, Bitcoin’in önümüzdeki aylarda yükselişe geçeceğine inanırken, BTC’nin artık yüksek bir zaman çerçevesi açısından olumsuz olduğuna inanıyor. Dave the Wave’e göre, aylık zaman ölçeğinde BTC’nin hareketli ortalama yakınsama sapması (MACD) hala kırmızı renkte yanıp sönüyor. MACD, yükseliş veya düşüş momentumunun daha güçlü olup olmadığını değerlendiren trend izleyen bir indikatördür. Analist, aşağıdaki teknik grafiğe bakar şu yorumları yapıyor:

MACD’de herhangi bir duraklama olmaksızın, büzülme/güçlendirme çubuğu/histogram şeklinde başka bir aylık mum oluşturuldu. MACD’nin sıfır çizgisine yeniden ayarlanması veya sıfır çizgisine yakın olması, fiyatın aynı açıda düşmesinden daha olasıdır.

Bitcoin (BTC), yazım sırasında 38,893.54 dolardan işlem görüyor. Son 24 saate göre %0,73, geçen haftaya göre sabit fiyat harekeleri sergiledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir