Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.126
% 2.87
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.126
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Tahminler Çıktı: Bu 10 Altcoin’e Odaklanın, 2022 Onların Yılı!

ABD’li politikacı David Gokhshtein’in şirketi Gokhshtein Media, yakın tarihli raporunda 2022’de odaklanılacak 10 altcoin projesini değerlendirdi. Statista’ya göre, geçen yıl itibariyle yaklaşık 6.000 altcoin piyasada ve firma uzun vade sahne alabilecek kripto para birimlerini listeliyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

İşte 2022 radarı için 10 altcoin projesi

  • Ethereum, Temmuz 2015’te piyasaya sürülen en büyük ve en popüler altcoin projesi. “Oyna-kazan” oyunlarına, spor bahislerine, tahmin pazarlarına ve merkezi olmayan borsalara ek olarak, Ethereum yaygın olarak farklı uygulamalarda kullanılmaktadır. 2022 Şubat ayında 3 bin dolar civarında işlem görüyor.
  • Litecoin, işlemleri hızlı ve ucuz bir şekilde tamamlamak amacıyla 2011 yılında geliştirilen kripto para birimi. LTC, rakiplerine göre en hızlısı olmasa da, büyük transferler için tercih ediliyor. Az sayıda yatırımcı nedeniyle Litecoin, Bitcoin gibi en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden daha ekonomik. Yazım sırasında 138 dolardan işlem görüyor.
  • Bitcoin’in erken ve en başarılı hard fork’larından Bitcoin Cash (BCH), altcoin’ler arasında özel bir konuma sahip. Bitcoin’den farklı blok süreleri ve uygun işlem ücretleri sunuyor. Yazım sırasında 338.44 dolardan işlem görüyor.
  • Dogecoin, birkaç kripto fenomeninin merakı nedeniyle 2021’de heyecan yarattı. Dallas Mavericks sahibi Mark Cuban gibi bazı yatırımcılar DOGE’yi ödeme yöntemi olarak kabul ediyor. Dogecoin ayrıca piyasanın en büyük meme coin’i.
  • Stablecoin devi Tether (USDT), yatırımcıların dalgalı fiyat yapısından korunması için güvenli liman olarak bilinir. Piyasadaki yüksek volatiliteden kaçınmak isteyen yatırımcılar USDT kullanabilir. USDT’nin değeri her zaman 1 dolardır.

2022 trend analizi

CoinMarketCap Binance Coin, Tether, Solana, Cardano, Terra Luna, Polkadot, Polygon, Avalanche ve Etherum’un daha iyi performans göstermesi bekleniyor. Platform, kripto para piyasasının hızlı büyüdüğünü ekliyor. Temel katman protokolleri 2020 yılının odak noktasıydı. 2021 yılı, bu temel protokollerin üzerine inşa edilen protokollerin yılıydı. 2022 yılında, tüm bu protokoller birbiri üzerine kurulacak ve birlikte çalışabilirlik sağlanacak. Sektördeki çeşitli kusurlar ve zayıflıklar, geliştikçe kendini göstermiştir. Rapora göre bir yandan gelişim sürürken, DeFi’nin geleceğini tanımlamaya yardımcı olacak bazı büyük atılımlar beklenebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir