Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.645
% 1.60
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.645
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Syscoin Proje İncelemesi

 

SYSCOIN

Syscoin, en iddialı Web 3.0 uygulamalarını oluşturmak için size en iyi Bitcoin + Ethereum’u tek bir yerde sunar.

Syscoin (SYS), merkezi olmayan blok zinciri geliştirme ve tokenler için zincirlerini yüksek verimlilikle çalışmasını olanak sağlar.Syscoin Platform Tokenleri (SPT) Ethereum akıllı sözleşmeleri ve diğer blok zincirleri arasında ölçeklenebilirlik sunar. Syscoin, proof-of-work algoritmasını kullanarak Bitcoin ağının güvenliği ile kullanıcıların gerçek zamanlı olarak tokenlerin gönderilmesini ve alınmasını sağlar.

Kendine ait blok zincir ağında, aracılara ihtiyaç olmadan daha düşük ücretlerle ve verimli bir şekilde alım yapmasına olanak sunar. Bunun yanı sıra Ethereum’un duyarlı olmaya devam ettiği %51 saldırıları risklerini de etkin bir şekilde ortadan kaldırır.

The upgrade combining security of Bitcoin and Ethereum based smart contracts goes live on Syscoin

Syscoin’in dördüncü yinelemesi, endişelerin ayrılmasını korurken protokol uyarlamasını kullanarak Bitcoin’in güvenliğini ve Ethereum’un esnekliğini NEVM (Ağla Geliştirilmiş Sanal Makine) aracılığıyla birleştiren toplama merkezli bir akıllı sözleşme platformu sunar. Ethereum üzerindeki herhangi bir akıllı sözleşme, NEVM ile %100 uyumludur. Syscoin 4, geliştiricilerin tek bir ölçeklenebilir platformda blok zinciri teknolojisinin her iki birincil evrimsel  paradigmasından yararlanmalarını sağlar.

Syscoin projesi çalışma ekibinden bahsedecek olursak:

Jag Sidhu                   Michiel                          Willy Ko                           Chris

Vakıf Başkanı            Proje Müdürü                   Geliştirici                       Pazarlama

                                         

 

Syscoin projesine katkıda bulunan partnerlere göz atacak olursak aralarında şu şirketler vardır:

 

Syscoin projesinin önümüzdeki günler için hedeflerine bakacak olusak :

Validium, ZK-Rollup’ın farklı bir biçimidir, fark, ZK-Rollup’ın verilerini nerede depoladığıdır. Normal bir ZK-Rollup ile akıllı sözleşme yürütmesine dahil olan veriler zincir üzerinde depolanır, ancak Validium’lar, örneğin merkezi olmayan depolama veya seçilmiş, güvenilir veri koruyucuları olan bir Veri Kullanılabilirliği Komitesi kullanarak verileri zincir dışı depolar. Bu, ölçeklenebilirliği önemli ölçüde artırır. Validium’lar Syscoin’e 2022’nin 3. çeyreğinde ulaşacak ve saniyede 4.000.000 işleme kadar işlem getirecek.

resim

 

Coinmuhendisi olarak sizler için Syscoin projesiyle AMA Etkinliği düzenlemiştik.
Sizler aşağıdaki linkten Syscoin ile düzenlediğimiz AMA Etkinlik detaylarına ulaşabilirsiniz.

Coinmuhendisi-Syscoin AMA Özeti

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir