Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.899
% 6.51
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.899
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

SushiSwap, Yönetişim Teklifini Kabul Etti

SushiSwap

SushiSwap, yeni yönetişim teklifini kabul ederek platformdaki işlem ücretlerinin %100’ünü bakım ve masraflar için hazineye yönlendirecek.

Geçtiğimiz zamanlarda SushiSwap CEO’su Jared Grey, yıllık işletme giderlerini 9 milyon dolardan 5 milyon dolara düşürülmesinden sonra bile borsanın yalnızca 1,5 yıllık hazine varlığına sahip olduğunu söylemişti.

Konu ile ilgili SushiSwap, yönetişim topluğuna bir teklif sundu.

Yönetişim Teklifi Kabul Edildi

Merkezi olmayan borsa (DEX) SushiSwap, 23 Ocak’ta kabul edilen bir yönetişim önerisine göre, yakında platformdaki işlem ücretlerinin %100’ünü bir yıl boyunca operasyon ve bakım için hazinesine yönlendirecek.

“Hazineye gelir %50 ETH ve %50 USDC şeklinde olacak ve bu teklifin geçmesi halinde önümüzdeki yıl ~6 milyon $ kazanılacağı tahmin ediliyor.”

Aynı gün kabul edilen ayrı bir teklifte, seçmenlerin %99,85’i DEX’in 2020’deki lansmanı sırasında erken likidite sağlayıcılarına verilen 10.936.284 sahipsiz SUSHI tokeninin geri alınmasını seçti.

Ödüller, Ağustos 2020’den Şubat 2021’e kadar borsa için alım satım likiditesi sağlayan DEX kullanıcıları için mevcuttu ve iki yıla yakın bir süredir talep edilmeye açıktı.

Bazı kullanıcılar “insanların bu SUSHI’leri adil bir şekilde kazandıklarını” ve bu varlıklar üzerindeki haklarının reddedilmemesi gerektiğini savunmakta. Varlıklar projenin kendi hazinesine iade edilecektir.

24 saatlik işlem hacmine göre altıncı en büyük DEX olan SushiSwap, kripto piyasasındaki gerileme ve ürün-piyasa uyumu sıkıntıları nedeniyle ağır darbe aldı. DEX şu anda tokenomik modelini yenilemeye çalışıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir