Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.268
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.268
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

SushiSwap, 2023 Yılında Pazar Payını Arttırmayı Hedefliyor

SushiSwap

Merkezi olmayan borsa (DEX) SushiSwap CEO’su 2023 yılında pazar payını 10 katına çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

Merkezi olmayan borsa (DEX) SushiSwap CEO’su Jared Grey, 16 Ocak tarihinde yaptığı bir Medium gönderisinde, DEX platformunu daha fazla sürdürülebilir hale getirmeyi amaçlayan 2023 yılı planlarını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde şirket sermayesinde önemli bir açık olduğunu söyleyen CEO, 2023 yılındaki planları kapsamında platformun pazar payını 10 kat arttırmayı planladıklarını söyledi.

“Sushi, AMM pazarının ~%2’sine ve toplama pazarının %0’ına hükmediyor. Vizyonumuzu hayata geçirerek 2023 yılında pazar payımızı 10 katına çıkarmayı hedefliyoruz.”

Yeni açıklanan planlar arasında 1. çeyrekte piyasaya sürülmesi planlanan bir DEX toplayıcısı ve 2023 için planlanan bir “merkezi olmayan inkübatör” yer alıyor.

Sushi 2023 Yılında DEX Toplayıcısı Çıkarıyor

Sushi CEO’su Jared Grey, platformun geleceğine dair yaptığı açıklamada ölçeklenebilirliği ve sürdürülebilirliği artırma planlarının bir parçası olarak kullanıcılara çeşitli DeFi protokollerine erişim imkanı sağlayan bir araç olan DEX toplayıcısının geçen yıl boyunca gizlice geliştirildiğini söyledi.

Grey ayrıca, Sushi’nin “DAO hazinesine yük olmadan ekosistem büyümesini desteklemek için” kendi kendini finanse eden projelerin başlatılmasına yardımcı olacak merkezi olmayan bir inkübatör olan Sushi Studios’un geliştirileceğini ekledi.

Şu anda “birkaç gizli ürünün” geliştirilmekte olduğunu ve uzun zamandır beklenen NFT pazarı Shoyu’nun kalıcı bir DEX platformuyla birlikte ilk çeyrekte piyasaya sürülmesi beklenmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir