Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.401
% 3.28
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.401
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Susan G. Komen Meme Kanseri Vakfı, Shiba Inu, Bitcoin ve Dogecoin Kabul Ettiğini Açıkladı

Meme kanserine karşı savaşan Susan G. Komen Vakfı kripto para birimlerini kabul ettiğini açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dünyanın önde gelen meme kanseri organizasyonu Susan G. Komen, The Giving Block iş birliğiyle kripto para birimlerini bağış olarak kabul ettiğini duyurdu.

Vakıf, Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogelon Mars (ELON) gibi meme tokenlerin yanı sıra Gala (GALA), Orchid (OKT), Civic (CVC) ve Bitcoin (BTC) kabul edecek.

33 yaşında meme kanseri teşhisi konan ve üç yıl sonra vefat eden manken Susan Goodman Komen’den gelen vakıf, Komen’in küçük kız kardeşi Nancy Brinker tarafından 1980 yılında kurdu.

Sağlık bilinci eğitimi verebilmek ve meme kanseri araştırmalarına fon sağlayabilmek için Komen’in bağışlara ihtiyacı var. Vakıf, 1982’den beri bu araştırmaya 1,1 milyar doların üzerinde yatırım yaptı.

The Giving Block, Yüzlerce Hayır Kurumuyla Birlikte Çalışıyor

2018’de kurulan The Giving Block, yüzlerce hayır kurumuyla ortaklık kurdu. Kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Humanity Forward, Mayıs ayında kripto para birimlerini kabul etmeye başladı.

Bu ayın başlarında The Giving Block, varlıklı bireyler için kripto para bağışlama sürecini kolaylaştırmayı amaçlayan yeni bir hizmet başlatacağını duyurdu.

Popüler platform, geçtiğimiz ay bağışçıların onları desteklemesini kolaylaştırmak için ortak amaçlarına göre kar amacı gütmeyen kuruluşları organize eden 15 yeni fon da başlattı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir