Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.037
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.037
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Süperstar, Bu Altcoin ile Ortaklık Kurdu: Fiyat Fırladı!

Süper star Ajda Pekkan, Nasa Doge işbirliğiyle ilk NFT koleksiyonunu duyurdu. 100 parçadan oluşacak NFT serisi, 15 Ocak’ta meraklılarına kavuşacak. Altcoin projesinin resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre koleksiyon için bir çekiliş düzenleniyor. Kullanıcıların çekilişe katılabilmesi için 25 Şubat’a kadar PancakeSwap üzerinden 250 dolar değerinde NASADOGE token satın almaları gerekiyor. Duyuruya paralel olarak NASADOGE fiyatı da son 24 saatlik kazancını %20’ye yaklaştırdı. Kısaca Nasa Doge’yi tanıyalım ve 10 Ocak’ın fiyat hareketlerine göz atalım.

coinmuhendisi.com olarak derlediğimiz, 10 küçük ölçekli meme coin projesinin listesine buradan göz atabilirsiniz.

Nasa Doge (NASADOGE) nedir?

Binance Smart Chain (BSC) tabanlı Nasa Doge, çeşitli projelerle yatırımcılarına düzenli gelirler sağlamayı hedefler. Nasa Doge tarafından başlatılan birkaç nitelikli projeye şu örnekler verilebilir:

  • N-Shopy: Kripto para birimini ödeme olarak kolayca kabul edecek bir e-ticaret platformu.
  • N-Fluencer: Sağlam bir toplulukta ünlüler ve fenomenler ile açık artırmalara ev sahipliği yapmak için bir platform.
  • N-Charity: İhtiyacı olan insanlara ve hayvanlara yardım sağlamak için kar amacı gütmeyen bağış temelli bir hayır projesi.

Bunların dışında Nasa Doge, satın alarak gerçek dünyada kullanılabilir değerler üretmeyi amaçlar. Kurucuları arasında Alman-Türk ekibiyle bir Alman CEO bulunuyor. Ayrıca iş anlaşmalarının çoğu Türkiye ve Almanya pazarlarında yürütülüyor. Şu anda İzmir’de bir ofis ve İstanbul ve Berlin için daha fazla ofis planlanmaktadır.

Altcoin projesinin fiyatında neler yaşandı?

NASADOGE, 29 Ekim 2021’de ulaştığı 0.0003559 dolar ATH’sinin %74.08 altında işlem görüyor. Ajda Pekkan’ın NFT duyurusuyla paralel olarak son günlerdeki yükseliş ivmesine 10 Ocak’ta %16 daha ekledi. Piyasa değerine göre 3681’inci sırada olan NASADOGE’un son 24 saatlik işlem hacmi 91 milyon dolardır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir