Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.853
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.853
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Stuart Alderoty, Ripple’ın Savunmasının Sektör için Bir Şans Olduğunu Söyledi

Ripple’ın genel danışmanı Stuart Alderoty, Ripple’ın savunmasının, düzenleyici netlik açısından kripto sektörü için en iyi şans olabileceğini söyledi.

Ripple’ın SEC ile olan davası hala sürerken birçok düzenleyici kripto şirketlerini hedef almaya devam ediyor.

Stuart Alderoty Davayı Bir Şans Olarak Görüyor

Ripple danışmanı Alderoty, daha önce de SEC Başkanı Gary Gensler’i, düzenleyici kurumlarla işbirliği yapmak yerine ipleri kendi elinde tutmaya çalışmakla suçlamıştı

Stuart Alderoty ayrıca, SEC’in agresif bir tutum içerisinde olduğunu da sıklıkla dile getiriyor.

SEC Başkanı Gary Gensler, her fırsatta kripto para birimlerinin bir çoğunun menkul kıymet olduğunu belirtmeyi sürdürüyor. Bitcoin’i bir emtia olarak nitelendiren Gensler, Ethereum için ise yorum yapmaktan kaçınıyor.

Gensler, kısa süre önce katıldığı CNBC’nin Squawk Box programında “Yasa bu konuda açık. Gerçeklere ve koşullara dayanarak, bu token’ların çoğunun menkul kıymet olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Gensler ayrıca, halktan para toplayan bir takım girişimcinin ifşa edilmesi gerektiğini de vurguladı.

Ripple ve SEC davasının ise sonuçlanması bekleniyor. Her iki taraf da özet bir karar açıklanması için başvuruda bulundu.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da, mahkemenin davayı karara bağlaması için elinde yeteri kadar kanıt olduğunu ileri sürdü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir