Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.020
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.020
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

StrongNode Edge Nedir?

STRONGNODE EDGE NEDİR? STRONGNODE EDGE AMACI NEDİR? STRONGNODE NASIL YATIRIM YAPABİLİRİM?

Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda size StrongNode Edge hakkında detaylı bilgiler vermek istiyoruz. StrongNode Edge nedir, StrongNode Edge amacı nedir, StrongNode Edge ‘ e nasıl yatırım yapabilirim gibi sorularınızı gelin hep birlikte cevaplayalım.

STRONGNODE EDGE NEDİR?

StrongNode Edge, altyapı yazılımı girişimidir ve inovasyon laboratuvarı denebilir. StrongNode Edge SNE, boşta kalan bilgi işlem kaynaklarını benzersiz bir şekilde toplayarak ve yeni blok zincir teknolojilerinden yararlanarak, şirketlere küresel olarak güç sağlamayı hedefler. StrongNode Edge, gün geçtikçe daha değerli hale gelen bilgi işlem kaynaklarına erişme ve bunlardan para kazanma konusunda geleceği yeniden şekillendirmektedir. StrongNode Edge, kullanıcılarına isteğe bağlı, güvenli ve ölçeklenebilir bir düğüm teknolojisi sunmaktadır. StrongNode Edge, veri merkezini ve bulutu değiştiren, uç bilgi işlemde modern, verimli ve güvenli bir isteğe bağlı ağ oluşturmaya yardımcı olacak bilgi işlem paradigmasıdır. Bu teknoloji, uygulamaları ve verileri kullanıcılara yaklaştırarak verimsizliği azaltır. Strongnode Edge, yapay zeka, oyunlaştırma gibi büyümenin sınırlı olmadığı alanlarda uygulamalara sahiptir.

 

STRONGNODE EDGE NEREDEN ALABİLİRİM? GÜVENİLİR Mİ?

StrongNode Edge yani SNE token, QuickSwap ‘da listelenmiştir. Aynı zamanda Trustpad ‘de ön satışı yapılmıştır. Daha önce kanalımızda, en iyi ön satış platformları hakkında bir video yayınlamıştık.

StrongNode Edge SNE token, Polygon Network, Solana, Etherium, Cardano ve Binance Smart Chain ‘de kullanıma sunulmaya hazırlanıyor. Bu ağlar için detaylı bilgilere kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

StrongNode Edge ortakları arasında, FOX Business, Bloomberg gibi bilindik markalar yer almaktadır.

StrongNode Edge SNE, CoinMarketCap verilerine göre şu anda 5329. sırada yer almaktadır ve $0.003752 fiyatından işlem görmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir