Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.923
% 3.64
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.923
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Street Runner

Street Runner 

Street Runner, Fast and Furious ve Need for Speed’den ilham alan ve herkesin yarışarak token kazanabileceği Play to Earn mekanizmasını kullanan bir evrendir. Oyuncular yarışabilir ve araçlarını geliştirebilir. Bu sayede yarışlarda bireysel rekabet artar. Dünyanın dört bir yanından aktif kullanıcılarla yarışabilir ve token elde edebilirsiniz.

Street Runner NFT Nedir?

Street Runner, Blockchain teknolojisi sayesinde ödeme alma imkanı sağlayacaktır. Sosyal ağ ve iş platformu özelliklerini de benimseyen eğlenceli bir spor oyundur. Street Runner ile geleneksel bir oyun arasındaki temel fark, Blockchain’in oyuncularını ekosisteme katkılarından dolayı ödüllendirmek için kullandığı ekonomik tasarımdır. Bu yeni oyun modeli “kazanmak için oyna” olarak adlandırılmıştır. Bu, Street Runner’ı birçok oyuncu için ek gelir kaynağı yapar.

Street Runner Oyuncuları Nasıl Token Kazanır?

  • Sınıflandırma ödülleri kazanmak için bireysel yarışlarda yarışmak.
  • Sınıflandırma ödülleri kazanmak için takım turnuvalarında yarışmak.
  • Piyasada araç ve parçalarını satmak veya kiralamak.
  • Garajlarını satmak veya kiralamak.
  • Sahip-sürücü ortaklığı (biri arabayı sağlar, biri kullanır).
  • Sponsorluklar – aracı sponsorlarla özelleştirin.
  • Yarış bahisleri

Street Runner Misyonu Nedir?

Street Runner, dünyaya blockchain teknolojisinin gerçek bir alternatif sunmanın eğlenceli ve güvenli bir yolu olarak tasarlanmıştır. Bu, binlerce oyuncunun gerçek bir alternatif kâr kaynağına sahip olmasına önemli ölçüde yardımcı olacaktır.

Street Runner’da ödül dağılımı, sürdürülebilir kazanç sistemi oyun tarafından sağlanmaktadır. Bu özelllik, Street Runner’ın oyunun likiditesini beslemek için oyuna giren yeni oyuncuların kaynaklarını kullanmadığı anlamına gelir, böylece büyük miktarda paraya sahip olması gereken diğer Play to Earn oyunlarında olduğu gibi, zaten oyunda olan daha eski oyuncular; stake, veya  havuzlar yoluyla diğer oyunculara ödül sağlanmasını desteklemek için likidite sağlarlar.

Street Runner, ana oyun ağından ayrı bir likidite ve dağıtım sistemi kullanır ve onu otomatik olarak dört oyuncunun katları halinde oluşturulan daha küçük, bireysel ağlara ayırır. Bunlar, oyundaki dört oyuncunun bireysel ağına likidite sağlar ve Akıllı Sözleşme teknolojisini kullanarak, oyun bittiğinde sağlanan likiditenin dağılımını yarış sınıflandırmasının sonucuna göre otomatik olarak dağıtır.

Bu, Street Runner’ı oyunun zamanla bitmesini önler ve böylece ekonomik olarak sürdürülebilir bir oyun haline getirir.

Street Runner Nasıl Oynanır?

Street Runner, açık bir dijital yarış evreni olarak yapılandırılmıştır. Street Runner ekibi, oyun varlıkları için işlevler oluşturacak topluluğuyla bağlantılı olarak markayla ilişkilendirilir.

Street Runner evreni her şeyden önce eğlenceli, şeffaf ve güvenli olmalıdır, bu yatırım yapılabilir bir oyun deneyimi yaratacaktır; ekosistem, ağda değer biriktirmek için yeterli katılımcıyı çekebilir.

Hızlı ve Öfkeli evreninden ilham alan bireysel yarış sistemi yarış başına dört yarışçıdan oluşur. Street Runner, bazı belirli parçalarda modifiye edilmiş olsa da, sıradan araçlar kullanır.

Street Runner’da ücretsiz araba sürebileceğiniz ayrı bir serbest mod eklenmiştir. Sürüş hissini hissetmek için bir araca sahip olmanıza gerek kalmadan kapalı bir parkurda standart araç ile deneyim sahibi olabilirsiniz.

Yarışlara katılmak ve kazanmak için ihtiyacınız olan özellikleri aşağıda bulabilirsiniz.

Street Runner’da farklı iki fonksiyonu olan token bulunmaktadır. İki farklı token bulunmasının sebebi oyun içinde enflasyonu önlemektir

SRG tokenı, Street Runner’ın yönetimi ve oyun ekosistemini gerçek dünyaya bağlaması için tasarlanmıştır. Bu jetonun maksimum değeri yüz altmış milyon (160.000.000) olacaktır.

SRP jetonunun, jeton başına USDT olarak ayarlanmış sabit bir değeri korumak için oyunun dahili ekosisteminde kullanılması amaçlanmıştır. Bu jetonun maksimum bir milyar jetonu (1.000.000.000) olacaktır.

Influencer Pazarlama ve Ortaklıklar

Street Runner ekibi Twitter, YouTube, Twitch ve TikTok gibi çeşitli kanallarda işbirlikleri yaptılar. Geçtiğimiz günlerde, DAO Maker ile yapılan işbirliği sayesinde, farklı sosyal ağlardaki daha birçok KOL’lar projeyle ilgilenecek ve Street Runner hakkında konuşacaktır. Ayrıca Vent Finance ile partnerlik açıklamıştır.

Pazar Yeri  

Street Runner ekosistmeinde, diğer oyuncular tarafından halihazırda yükseltilmiş yeni ve kullanılmış araçlar ve parçalar satın alabileceğiniz bir dijital pazar yeri vardır.

Bu alım satım sistemi ekosistemi zenginleştirir ve topluluğa SRP alarak araçlarını ve ekonomisini geliştirmek için yüzlerce imkana sahip olma fırsatı verir. Bu sayede hem özellik hem de ekonomik olarak büyük değeri olan özel parçaları Pazar Yerine  de koyabilirsiniz.

Topluluk, Street Runner’ı ayakta tutan temel dayanaktır ve bu nedenle yönetim, onunla mümkün olduğunca kişisel bir şekilde ilgilenmeye çalışır. Street Runner sadece bir video oyunu değil, aynı zamanda iyi tanımlanmış bir kişiliğe sahip bir markadır.

Ekip Üyeleri

$ Street Runner Token

  • Sembolü: SRT
  • Toplam Arz: 160,000,000
  • Proje Değeri: $12,800,000
  • İlk Token Dolaşımı: 9,827,200
  • İlk Piyasa Değeri: $786,176
  • Platform Fonu: $230,000 + $5000 Topluluk Turu
  • SRG Kontrat Adresi: 0x722f41f6511ff7cda73a1cb0a9ea2f731738c4a

Detaylı Token Metrikleri

Tohum Satışı

  • Ayrılan Fon: $84,000
  • Fiyat: $0.015
  • Kilitli: 5.2% TGE üzerinden, 8.33%, 12.5%, 17,13%, 23.95% & 32.29% takip eden aylarda dağıtım

Şartlara Uygun Tur

  • Ayrılan Fon: $1,664,000
  • Fiyat: $0.080
  • Kilitli: 10% TGE üzerinden, 3 ay boşluk, ardından aylık bazda 3.913%

Halka Açık Satış

  • Ayrılan Fon: $512,000
  • DAO Maker: $230,000 + $5,000 Topluluk Turu
  • io: $42,000
  • VENT: $235,000
  • Fiyat: $0.080
  • Kilitli: 20% TGE üzerinden, sonra üç ayda bir 20%

    Token Dağıtımı

Token Yayılım Programı

Proje Değerlendirmesi

Sonuç olarak;

Street Runner, tipik NFT oyunlarından ultra gerçekçi grafiklere sahip yeni nesil video oyunlarına geçişte devrim olmayı hedefleyen bir projedir. Oyunun Unreal Engine 5 üzerinde geliştirilmesi sayesinde oyun, bu tür bir oyunda daha önce hiç görülmemiş inanılmaz ayrıntılara ve grafiklere sahip olacak. Street Runner NFT, blockchain teknolojisine dayalı ultra gerçekçi bir sokak yarışı video oyunudur. Geliştirilmiş bir yarışı  kazanmak için oyna mekanizması sayesinde, herkes token kazanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir