Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.840
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.840
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Stephen Curry, Polygon (MATIC) Üzerinde NFT Koleksiyonunu Yayınladı

Toplamda üç NBA şampiyonluğunun yanı sıra iki defa MVP olan Stephen Curry, NFT koleksiyonunu yayınladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yakın zamanda atmış olduğu 2.974. üçlükle, Ray Allen’ın rekorunu kıran Curry, bu rekoru bir NFT ile ölümsüzleştirmeye karar verdi.

Stephen Curry ve Under Armor’dan NFT Drop’u

Golden State Warriors takımında forma giyen Curry, bu başarısını kutlamak için üçlük rekorunu kırdığı maçta giydiği ayakkabılarını NFT olarak satışa sundu.

Under Armor’un Genesis Curry Flow isimli spor ayakkabısının yer aldığı 2.974 NFT, dijital koleksiyon pazarlarında yerini almış durumda. Under Armor yetkililerine göre bu ayakkabılar Gala Games, Decentraland ve Sandbox isimli üç metaverse’de kullanılabilir.

Açılış fiyatı 333 dolar olan NFT’ler, şu anda OpenSea üzerinde devasa rakamlarla işlem görüyor. NFT meraklıları, koleksiyon içindeki en pahalı ürünü 91.000 dolar karşılığında satın alabilirler.

Curry’nin satışa sunduğu NFT’lerden gelen gelirin bir kısmı, çocukların potansiyellerinin farkına varılması için çalışan “Eat, Learn, Play” isimli yardım kuruluşuna gidecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir