Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.818
% 3.40
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.818
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

StarPunk Nedir?

Starpunk, Blockchain/NFT Gaming Startup’larını çeşitli “Play-to-Earn” mekanizması aracılığıyla küresel Oyuncular ve Kripto Yatırımcıları topluluğuyla birleştirmeyi amaçlayan merkezi olmayan özerk bir DAO platformudur. Starpunk’ın vizyonu, yeni NFT/Blockchain oyunlarının piyasaya girişini hızlandırmak için kapsamlı bir fırlatma rampası olmak ve herkesin yaratabileceği, oynayabileceği, kazanabileceği ve sınırsız hayal gücü olanaklarını keşfedebileceği bir sanal dünya yaratmaktır.

İnsanların sadece oyun içi koleksiyonlara ve hatıralara değil, aynı zamanda gerçek dünyadaki koleksiyonlara ve hatıralara doğrudan daha fazla harcama yapması nedeniyle, oyun endüstrisi yıllardır küresel kullanıcı tabanında ve satış gelirinde muazzam bir büyümeye tanık oldu. oyunla ilgili. Bununla birlikte, NFT’ler giderek daha popüler hale geldikçe ve büyük bir çekiş kazandıkça bu dünya dijitalleşiyor gibi görünüyor.

  • StarPad-Yeni oyunlar için bir başlangıç:  Yeni çıkan oyunlar, tüm StarPunk topluluğunun seçtikleri oyuna oy verebileceği ve ödeme yapabileceği Game LaunchPad’de yer alabilir ve bu oyunlara bu son derece rekabetçi pazarda büyük bir avantaj sağlar.
  • Beyaz etiketli bir NFT pazarı:  Mevcut ve yeni oyunlar, yalnızca SDK’sını uygulayarak ve varlık ayrıntılarını arka ofis arayüzü aracılığıyla yükleyerek birkaç dokunuşla kendi oyun içi NFT pazarını başlatabilir.
  •  Blok zincirine dayalı bir oyun topluluğu: Starpunk, oyuncuların ve oyun geliştiricilerin tutkularını paylaşmak, oynamak ve kazanmak, övünmek ve tabii ki StarPunk jetonunu kullanarak tüm favori koleksiyonlarını alıp satmak için bir araya gelebilecekleri bir topluluk oluşturacak. mevcut oyunlardan herhangi biri üzerinde işlem yapmak için kullanılabilecek tüm ekosistemin temeli olarak.

Starpunk’ın rakipleri, Gamesstarter ve GameFi gibi piyasadaki oyuna özel (IGO) launchpadleridir. Bununla birlikte, Starpunk, benzersiz özellikleri ve geniş oyun stüdyoları ve geliştiricileri ağı sayesinde büyük rekabet avantajlarına sahiptir. Buna ek olarak, Starpunk ekosisteminde blok zinciri oyunlarıyla ilgili tüm çözümleri sağlayarak blok zincir oyunlarına geleneksel kullanıcılar arasındaki engelleri kaldırmada ve ürünleri tam potansiyellerine geliştirmede yardımcı olur. UG Ventures, Megala Ventures, Polygon, AWS ve diğer VC’ler de Starpunk ile güçlü ilişkiler kurdular ve Starpunk ekosistemindeki blockchain oyun projelerini desteklemeye hazırlar.

StarPunk Takım

StarPunk Yatırımcı Ve Ortaklar

StarPunk Dağıtım Ve Yayım Programları

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir