Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.364
% 2.90
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.364
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

STAR Bank, Müşterilerine Bitcoin Hizmetleri Sunacak

STAR Bank, Indiana’da müşterilerine kripto varlık hizmeti sunan ilk banka oldu. Banka bu hizmetleri NYDIG aracılığıyla sunacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

STAR Bank, ABD bankalarının lider bulut tabanlı dijital bankacılık çözümleri sağlayıcısı Alkami’nin NYDIG’in kripto varlık alım satım hizmetlerinin ilk müşterisi oldu. Banka, ABD’nin Indiana eyaletinde müşterilere kripto varlık alım satım hizmetleri sunacak ilk banka olacak.

STAR Bank Teknoloji ve Dijital Stratejiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Brian Avery konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“STAR Bank, insanları finansal yolculuklarında desteklemek için teknolojinin yenilikçi kullanımı yoluyla kişiselleştirilmiş bankacılık çözümleri sunmaya kendini adamıştır. Müşterilerimizin, gelişmekte olan yatırım fırsatlarıyla ilişki kurarken kendilerini güvende ve yetkin hissetmelerini istiyoruz. Bu nedenle, sağlam Alkami Platformundan yararlanan mobil uygulamamızda tam entegre Bitcoin hizmetleri sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

Alkami Kurucusu ve Baş Strateji ve Satış Sorumlusu Stephen Bohanon ise şunları söyledi:

“Alkami, piyasadaki en gelişmiş bulut tabanlı dijital bankacılık platformunu sunarak finansal kurumların dijital bankacılık başarısı elde etmesine yardımcı oluyor. Teknolojiyi ilk benimseyenler Bitcoin fırsatlarını benimsemenin önemini takdir ediyor. Değerli müşterilerine güvenilir STAR markası altında Bitcoin satın almak, satmak ve yönetmek için modern bir giriş rampası sağlayarak STAR Bank’ın dijital bankacılığın ön saflarında kalmasına yardımcı olma ayrıcalığına sahibiz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir