Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.551
% 3.39
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.551
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Star Atlas (POLIS) Nedir?

Star Atlas (POLIS) nedir? Star Atlas, 2620 yılında geçen çok oyunculu uzay temalı bir strateji oyunudur. Solana ağının blok zincirine inşa edilen bir metaverse projesidir. Solana ağı saniye başı işlemi destekleyen güçlü bir ağdır ve saniyede 50.000 işlem gerçekleştirilebilmektedir. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Star Atlas (POLIS) nedir?

Projenin geliştiren ve piyasaya süren 3 ortak bulunmaktadır. Bunlar, Deb Lucas, Pablo Quiroga ve Michael Wagner’dir. Star Atlas, 2021 yılının Ağustos ayında piyasaya sürülmüştür. Star Atlas, kullanıcılarına sinema tadında bir oyun deneyimi sunmaktadır. Projenin amacı, tamamen merkeziyetsiz bir anlayış içinde varlıklarının tüm haklarını yatırımcılarına ve oyunculara vermektir.

Ayrıca, bu zincirde yapılan NFT’ler dünya varlıklarını çoğaltan bir ekonomi yaratmaktadır. Bundan dolayı, Star Atlas piyasadaki diğer oyun sektöründeki NFT projelerinden ayrılmaktadır. Proje, kullanıcılarına birçok ayrıcalıklar sunmaktadır. Kullanıcılar, yerel tokenları gerçek para birimleri ile takas edebilirler. Ayrıca, oyun içinde belirlenen şartlar ile token kazanma şansına sahip olabilirler.

Star Atlas (POLIS) nedir?

STAR ATLAS (POLIS) Token ise, oyun içinde söz hakkı olmak isteyen kullanıcıların sahip olması gereken bir tokendır. Bu sayede, kararlarda oy verebilirler ve oyun hakkında fikirlerini belirtebilirler. POLIS Token, stake işlemi yapan kullanıcılara ödül olarak dağıtılır. Sadece %20’lik bir kısmı ön satışa sunulmuştur. Toplam 360 milyon adet POLIS Token arzı bulunmaktadır. Oyun içerisinde yer alan bir diğer token ise ATLAS tokendır. Oyun içerisinde ticareti gerçekleştiren bir diğer kripto paradır. ATLAS Token, %80’i kullanıcılara ayrılırken, %20’si ise ortaklara dağıtılmıştır. Toplam 36 milyon adet ATLAS Token arzı bulunmaktadır.

Projenin kurucularından ve aynı zamanda CEO’su olan Michael Wagner, Star Atlas’ın genel vizyonun başka hiçbir blok zincirinde bulunmadığını söyledi. Solana ağının ortaklarından Anatoly Yakovenko ise, ”Bu çok heyecan verici bir entegrasyon.” açıklamasında bulundu. Metaverse oyun içi ilk fragmanı Kasım ayında yayınlandı. 2022 yılında ise çıkması beklenmektedir. Star Atlas Token her ne kadar şu an piyasaya sürülse de tamamlanması 2025 yılını bulacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir