Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.715
% 2.85
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.715
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Son Çöküşü Bilen Efsane: Bitcoin Bu Seviyelere Kadar Düşebilir!

2018 kripto çöküşünü doğru tahmin eden kripto analisti Peter Brandt, Bitcoin (BTC) fiyatının ATH seviyesine ulaşıp ulaşmadığını görmek için Twitter’da bir anket düzenledi.

Peter Brandt’in anketi, Bitcoin fiyatının henüz dipte olmadığını gösteriyor

İsabetli öngörülüyle bilinen analist, Bitcoin’in dibe ulaşıp ulaşmadığını anlamak için bir anket üzerinden tahminleri aldı. Soru, Bitcoin’in dibi bulup bulmadığı hakkındaydı ve 9200 kişi katılım sağladı. Katılımcıların %53,3’ü “Hayır”, %24,8’i “Evet” ve %22,7’si kararsız olduğunu söyledi.

Peter Brandt, Bitcoin için bu dip seviyesini belirdi

2018 kripto kışını doğru tahmin ederek ün kazanan Peter Brandt, Bitcoin fiyat tahminlerini güncelliyor. Analist, Bitcoin fiyatı 32.000 doları aşamazsa, 13.000 dolar seviyesine ulaşana kadar düşmeye devam edeceğini öngörüyor. Kapsamlı piyasa bilgisine sahip deneyimli analiste göre, birçok kripto firmasının yaşadığı zorluklar buzdağının sadece görünen kısmı. İflas hakkında ayrıntıları, Coinmuhendisi.com olarak bu makalede ele aldık.

Celsuis ve diğer kripto kredi platformlarının iflası hakkında konuşacak çok var. Peter Brandt’e en son tweet’lerinde bu konu hakkın düşüncelerini paylaştı. Brandt, iddiasını desteklemek için Voyager’ın çekilebilecek para miktarını sınırladığını tweetledi. Dün Twitter’dan şunları söyledi:

Kripto/NFT piyasasında çok sayıda banka tatili yaklaşıyor Bu bir buzdağı gibidir – asıl tehlike buzdağının su hattının altında olmasıdır.

Peter Brandt, Ethereum için dip seviyeyi belirledi: 300 dolar

Efsanevi yatırımcı ayrıca, yakın tarihli bir tweet’te Ethereum’un 300 dolara kadar düşeceğini öngördü. Bu tahmin yaklaşık bir hafta önce, ETH 1.200 doların üzerindeyken geldi.

Aralık 2020’den bu yana lider altcoin ilk kez 881 dolara kadar düştü. CoinMarketCap verileri, kısa ancak memnuniyetle karşılanan bir yardım rallisinin ardından ETH fiyatının 1.100 doların üzerine çıktığını gösteriyor. Yine de, genel atmosfer hala oldukça kasvetli.

Ethereum teknik analiz

Teknik kısımda, Ethereum fiyatı 12 Mayıs’ta sert düşüş sırasında, 1750-1950 dolar destek bölgesini korumayı başardı. Ancak, Haziran başlarında boğalar bir hafta içinde güçlerini kaybetti. Altcoin, birkaç gün önce bir kez daha 881 dolara kadar düştü. Günlük zaman diliminde düşen trend açıkça görülmektedir. Bu esnada, grafikte bir dizi LH ve LL bölgesi şekillendi. Kademeli LL bölgelerinin sonuncusu 1.284 dolarda konumlanıyor. Daha belirgin olan son LL bölgesi, çok daha yüksek bir bölge olan 1.920 dolarda kaldı.

Sonuç olarak, teknik analist Akashnath S.’ye göre, Ethereum için satın alma fırsatı henüz yakın görünmüyor. Dört saatlik grafik, momentum açısından bir miktar kararsızlığa işaret ediyor. Bu nedenle, short pozisyon alamadan önce biraz sabır gerekli olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir