Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.052
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.052
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Solana Labs CEO’su, Ağın Tekrar Çökme İhtimaliyle İlgili Konuştu

Solana (SOL) ağı, Eylül ayında saniyede binlerce işlemin gerçekleşmesinin ardından 17 saat boyunca kullanılamaz hale gelmişti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

The Block Solana CEO’su ve kurucu ortağı Anatoly Yakovenko ile gerçekleştirdiği röportajda, ağın tekrar kapanma ihtimalini değerlendirdi:

“Bilmiyorum. Yine de çok önemli değil”

Yakovenko bu ilginç çıkışı için bir argüman da ortaya koydu. Ona göre fonlar yine de güvende kalacak ve tüm işlemler gerçekleştirilecek. Eğer bir işlemin ne kadar sürdüğünü umursamıyorsanız ortada bir problem söz konusu değil.

Yakovenko, Solana’nın bir daha asla çökmeyeceğini iddia etmediğini, çünkü böyle bir garantinin her koşulda verilemeyeceğini ifade etti.

“Çökme durumunun asla olmayacağını söylemek mümkün değil. Gerçekçi olmak gerekirse böyle bir garantinin herhangi bir ağda verilip verilemeyeceğinin mümkün olup olmadığını bile bilmiyorum”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir