Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.335
% 2.24
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.335
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Solana, Cardano ve Polkadot İçin Nisan Tahmini Çıktı!

Cardano (ADA), Polkadot (DOT) ve Solana (SOL), 6 Nisan’da Paris ve Amsterdam’daki Euronext borsalarında işlem görmeye hazırlanıyor. CoinGape Markets’e göre, Avrupalı yatırımcıların yeni kripto yatırım seçeneklerine ulaşmasıyla olumlu bir Nisan ayı beklenebilir.

ADA, DOT ve SOL için kritik tarih: 6 Nisan

DeFi Technologies’in bir yan kuruluşu olan Valor Inc., portföyüne üç yeni ETP ürünü ekledi. Borsada işlem gören üç yeni ürün, Paris ve Amsterdam’daki Euronext borsalarında işlem yapmak için erişilebilir olacak ve Cardano, Polkadot ve Solana fiyatların izleyecek. DeFi İcra Kurulu Başkanı Russell Starr, kripto ETP pazarına önemli kurumların girmesiyle ilgili olarak şunları söyledi:

Daha büyük kurumlarla birlikte fiyatlandırma konusunda daha da büyük rekabet bekliyoruz. Kazananları ve kaybedenleri ayırt edecek olan şey, ürün inovasyonu konusundaki uzmanlık ve yatırımcılara katma değer sağlamaya aşırı derecede odaklanmak.

Uniswap ETP, Avalanche ETP ve Terra LUNA ETP, Valour’un diğer ETP ürünleri. WisdomTree’nin Cardano, Polkadot ve Solana ile ilgili ETP’leri yakın zamanda Paris ve Amsterdam’daki Euronext pazarlarının yanı sıra Börse Xetra ve SIX Swiss Exchange’de tanıtıldı. Ayrıca, kripto para birimlerine yönelik talep arttıkça, Avrupa’da borsada işlem gören fonlar gibi kripto odaklı yatırım araçlarının yakın zamanda piyasaya sürülmesi, Cardano, Polkadot ve Solana’nın fiyatını olumlu etkileyebilir. CoinShares Gelir Baş Sorumlusu Frank Spiteri, Avrupa’da borsada işlem gören kripto ürünlerine şu anda yatırılan 7,3 milyar doların 2025 yılına kadar dört katına çıkacağını tahmin ediyor. Kripto paralarla ilgili ürünlerin çeşitlenmesiyle fiyatlarda belirgin bir artış gözlemleniyor.

Artan talebe yanıt olarak Cardano, Polkadot ve Solana fiyatları yükselebilir

Yetkili borsalarda işlem gören kripto odaklı ETP’ler, Avrupalı yatırımcılara Solana, Cardano ve Polkadot gibi popüler kripto para birimlerine yatırım yapmanın başka bir yolunu sunuyor. Ayrıca, finansal hizmet firmaları kripto para birimlerine yatırımcı ilgisi arttıkça daha fazla kripto odaklı yatırım aracı sunuyor. CoinGape Markets’e göre, günlük fiyat grafiğindeki pozitif ayrışma eğiliminin ardından Solana fiyatı Nisan ayında 150 dolara ulaşabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir