Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.703
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.703
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Solana Boğa Modeli Oluşturuyor: Bu Seviyeleri Bekleyin!

  • Popüler altcoin Solana geçen hafta %15’ten fazla arttı.
  • Yine de Katman 1 ağı henüz direncin üstesinden gelmedi.
  • 93 doları kırmak, 120 dolara yükselmeye neden olabilir.

Solana, geçtiğimiz hafta %35’ten fazla artan Avalanche gibi diğer Katman 1 kripto paralarını yakalamaya çalışırken çok önemli bir direnç seviyesine ulaştı. Birkaç teknik gösterge, SOL’un patlamaya hazır olabileceğini gösteriyor. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Solana ralliye hazırlanıyor: Bu seviyeler olabilir!

Fiyat hareketi birden fazla yükseliş sinyali verdiği için Solana kırılmanın eşiğinde görünüyor.  Katman 1 ağının SOL tokeni, 93 dolarlık direnç seviyesini test etmek için geçtiğimiz hafta piyasa değerinde %15’ten fazla artış gördü. Bu engel Solana için önemli çünkü günlük grafiğinde  oluşan bir takozun azalan trend çizgisinin etrafında yer alıyor.

Kaynak: TradingView

Analistlere göre, 93 doların üzerinde belirleyici bir mum çubuğu, konsolidasyon modelinden bir kopuş sinyali verebilir. Bu koşullar altında analistlere göre, kenarda kalan yatırımcılar piyasaya yeniden girebilir ve Solana’yı yaklaşık %34 oranında artışla 120 dolara itebilir.  SOL’nin fiyatının, aynı zaman diliminde Göreceli Güç Endeksi karşısında bir yükseliş farklılığı oluşturduğunu belirtmekte fayda var. Solana bir dizi düşük dipler yaparken, RSI bir dizi yüksek zirve yapıyor. Bu tür piyasa davranışı analistlere göre, iyimser görünüme güven ekleyerek yükselen bir ivmeye işaret ediyor.

SOL, 75 dolarlık seviyelere bir düzeltme de yaşayabilir!

Yine de analistlere göre, Solana’nın yükseliş tezini doğrulamak için muhtemelen 93 doların üzerinde sürekli bir günlük kapanışa ihtiyacı olacak. Bu direnç seviyesini kıramazsa analistlere göre, SOL kamanın azalan trend çizgisinde 75 dolarlık seviyelere bir düzeltme yaşayabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir