Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.553
% 3.39
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.553
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Solana, ADA ve XRP Önemli Gelişmeleri Duyurdu: Fiyatlar Sıçradı!

Bitcoin’in 44 bin dolar üzerinde işlem gördüğü Mart ayının ilk haftasında, yükselişe çift haneli eşlik eden Solana, ADA ve XRP önemli gelişmeleri duyurdu.

Solana, Cardano ve Ripple’dan yükselişe eşlik eden kritik duyurular

İlk gelişmede, Cardano’nun ana şirketi olan IOHK, 2022’de çekirdek ağı yükseltmek için üç büyük kodun ilki olan Şubat kod sürümünün hazırlanmasının son aşamalarında olduğunu açıkladı. Diğer iki büyük kod düşüşünün ise Haziran ve Ekim aylarında yapılması bekleniyor.

Şirket ayrıca, 2022 yılı boyunca Haziran ve Ekim hard fork birleştirici (HFC) etkinliklerine odaklanacak bir dizi ölçeklendirme geliştirmesi sunmayı planladığını söyledi. ADA fiyatına gelince, Mart ayının ilk işlem gününde Cardano’nun fiyatı piyasanın genel eğilimini takip etti ve psikolojik direnç seviyesi olan 1 dolara yaklaştı. Hatırlamak gerekirse, Cardano’nun TVL’si Şubat ayında 120 milyon dolardan fazla kullanıcı fonunun Blockchain’deki çeşitli akıllı sözleşmelere kilitlenmesiyle yeni bir dönüm noktasına ulaşmıştı.

Solana, Gemini platformunda listeleniyor

Tyler ve Cameron Winklevoss tarafından yönetilen kripto para borsası Gemini, kendi adını taşıyan akıllı sözleşme platformunun yerel tokeni Solana’nın (SOL) listelendiğini duyurdu. Gemini yakında birden fazla fiat para ödeyenler için alım satım yapmaya başlayacak. Kripto para birimini ABD doları (USD), İngiliz sterlini (GBT), euro (EUR), Kanada doları (CAD), Avustralya doları (AUD), Hong Kong doları (HKD) karşısında takas etmek mümkün olacak.

XRP fiyatı yükselişteyken, Ripple şirketi SEC’e yanıt olarak başka bir hamle yaptı

Savunma avukatı James K. Filan tarafından paylaşılan en son güncellemelerde, Ripple eş sanık Brad Garlinghouse, SEC’in 9 Kasım’da alınan “Estabrook notlarının” ifşa edilmesini isteyen Ripple’ın daha önceki bir önergesine muhalefetine bir yanıt verdi, Aşağıdaki tweet’te, 2018’de eski SEC Komiseri Elad Roisman ve Ripple CEO’su arasındaki toplantı notları yer alıyor.

Kripto hukuku kurucusu John Deaton, bu notların üretilmesi durumunda Ripple’ın SEC aleyhindeki davasını destekleyebileceğine inanıyor. Deaton, 2018 toplantısından devam eden XRP satışlarının kayıt dışı menkul kıymetler olmadığından emin olarak ayrıldığı Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’u destekleyebilirler. Diğer yandan, piyasadaki artışa paralel olarak, XRP 28 Şubat’ta yaklaşık %7 artışla bir başka büyük günlük yeşil mum gördü. Sınır ötesi özellikli token, hafif bir geri çekilmeden önce 0,794 dolarlık önceki günlük yüksek seviyelerine ulaşmak için tırmandı. Yazım sırasında, 0,78 dolar bölgesinde işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir