Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.801
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.801
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Snapshot, 4 Milyon Dolar Yatırım Aldı 

DAO oylama platformu Snapshot, 4 milyon dolar yatırım aldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

DAO oylama platformu Snapshot, Cuma günü finansman turunu açıkladı. CoinDesk’in aktardığına göre 1kx tarafından yönetilen turda platform 4 milyon dolar topladı. The LAO, MetaCartel Ventures, Gnosis, StarkWare, Coinbase Ventures, BoostVC, Scalar Capital, Fire Eyes DAO, LongHash Ventures ve Coopérative Kleros da tura katılan diğer isimler arasında yer aldı.

DAO, blokzinciri protokolleri, havuzlanmış yatırımlar veya herhangi bir sayıda başka deneyle ilgili yönetim kararlarını uygulamak için internette çeşitli araçlar kullanan bir grup insanın oluşturduğu topluluk anlamına geliyor. Söz konusu yatırım ise, son zamanlarda DAO yapılarının çeşitli biçimlerde popülerleşmesinin ardından geldi.

Anonim kurucu Fabien, projenin öncelikle otomatik piyasa yapıcı Balancer için bir yan proje olarak başlatıldığını söyledi. Basit bir oylama portalı oluşturmayı amaçlıyordu ve daha önce bu portalın başka projelerde de kullanılabileceği fark edildi. Proje şimdi Aave, Uniswap ve Sushi’nin de dahil olduğu 2.000’den fazla token topluluğu tarafından kullanılıyor.

Fonlar, platformun DeepDAO ve Boardroom gibi çeşitli DAO geliştirme kitlerine dahil edilmesini sağlamak ve projeyi ölçeklendirmek de dahil olmak üzere bu tür arka plan entegrasyonlarını kolaylaştırmak için kullanılacak.

Fabien ayrıca projenin topluluk odaklı doğası göz önüne alındığında Snapshot’ın gelecekte kendine ait bir airdrop ile tokenize edilebileceğini ima etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir