Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.750
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.750
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

SNAP Token’ın Halka Açık Satışı Gerçekleşti, %100 Satıldı

SNAP token genel satışı 14 Aralık Salı günü saat 21:00’de (GMT+8) başarıyla kapandı. Özel satış, genel satış ve fırlatma rampaları için tüm token tahsisleri tamamen satıldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Oyunun kurallarını değiştiren bir kripto para platformu olan SnapEx tarafından çıkarılan SNAP Token IEO, 3 Aralık Cuma günü SnapEx kullanıcıları için özel bir satışla piyasaya sürüldü ve ardından 4 Aralık Cumartesi günü halka açık satışı gerçekleşti.

SNAP token özel satışı, 1 saat 43 dakika içinde hızla tükendi ve binlerce eski ve yeni SnapEx kullanıcısı 0,02 dolar değerinde tokenı kaptı.

Ortak ağı aracılığıyla, SNAP tokenları ayrıca Daostarter, BSCLaunch, Roseon, KrystalGo ve Polkabridge gibi birden fazla fırlatma rampasında yayınlandı ve satıldı.

SnapEx CEO’su Cathal Donnellan konuyla ilgili şunları söyledi;

“Topluluktan alınan desteğin seviyesi ezici bir şey olmadı. Simgenin SnapEx’te oluşturduğumuz ekosistemi desteklemesi amacıyla, bu topluluk desteğine sahip olmak, sosyal ticareti entegre ederken dünya lideri ürünleri küresel pazara sunmak ve erişimimizi uluslararası olarak genişletmek için mükemmel bir konumda olduğumuz anlamına gelir. , hisse senetleri, NFT’ler ve çok daha fazlasını platformumuza dahil edin.”

SNAP Token özel ve kamu satışlarının başarıyla tamamlanmasına öncülük eden SnapEx, kripto para alanında birden fazla bölgeyi kapsayan 37’ye kadar stratejik ortaklık sağladı. Bu çaba sayesinde SnapEx, yalnızca kripto para alanında önde gelen isimlerle güçlerini birleştirmekle kalmadı, aynı zamanda SnapEx topluluğunda %131’lik güçlü bir büyüme gördü.

Snapex Için Sırada Ne Var?

Birden fazla yerleşik borsada listeleme beklenirken, SnapEx bu konuyla ilgili ayrıntıları henüz doğrulamadı. Ancak, yatırımcılar artık Uniswap ve PancakeSwap üzerinden SNAP ticareti yapabilirler.

SnapEx ayrıca yol haritalarında da gösterildiği gibi yaklaşan bir NFT lansmanı hakkında bir tanıtım videosu yayınladı. Söz konusu lansmanın resmi olarak Ocak 2022’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

SnapEx için bir sonraki ürün sürümleri, dolu gibi görünüyor.Şunları içeriyor:

● SNAP NFT Bırakma

● SNAP Swag Paketi Sürümü

● World Trading Grand Prix – küresel bir ticaret yarışması

● SnapQuant ve SnapSocial – miktar ticareti ve kopya ticareti işlevleri

● Yeni Ticaret Ürünleri – CBBC’ler, garantiler, endeksler ve tahmin belirteçleri

● Kripto Seçenekleri

SnapEx, basit bir sözleşme ticaret platformundan, türünün tek örneği kripto para ticaret platformuna dönüşüyor.

Snapex Hakkında

SnapEx, perakende ve kurumsal pazarlara kripto türevleri ticareti sağlayan, hızla gelişen ticaret platformudur.

2018’de kurulan SnapEx, o zamandan beri dünyanın önde gelen Girişim Sermayesi kuruluşları tarafından finanse edildi ve SnapEx’in Güneydoğu Asya, Orta Doğu ve Avrupa’daki varlığıyla daha da büyümesi zemin hazırladı.

SnapEx, izleyicilerine hem Ekosistem hem de Platform Simgesi sağlayan tek kripto para platformu olmaya hazırlanıyor.

200.000’den fazla kayıtlı kullanıcıya hizmet veren SnapEx, hem CEX hem de DeFi, stake işlevleri, lisanslı kripto hisse senetleri, miktar ve kopya ticareti, opsiyon ticareti ve daha fazlasını içeren hepsi bir arada bir paket sunacak.

SnapEx’in amacı ilk günden beri aynı: geleneksel ve dijital finans arasındaki boşluğu kapatmak ve kripto para biriminin küresel olarak kitlesel olarak benimsenmesini teşvik etmek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir