Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.041
% 3.92
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.041
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Sıradaki ApeCoin Hangisi? “Bu 3 Altcoin’e Bakın”

ApeCoin (APE), tıpkı çoğu altcoin gibi bu hafta ciddi bir satış baskısı gördü. Geride bıraktığımız hafta, kripto piyasaları gibi, kripto yatırımcıları için de büyük kayıplarla geçti. Cuma günü biraz satın alma baskısı görülse de, bu rallinin devam edip etmeyeceği belli değil. Sonuç olarak 2022 yılı, rallilerde yapılan satışlarla dolu bir yıl oldu.

Kritpto para piyasasında hala korku hakimken, analist, sıradaki ApeCoin olabilecek coin’i arıyor

Bu yaşananların en büyük nedeni ise, şu anda içinde bulunduğumuz makro ortam. İçinde bulunduğumuz ortam, son yıllarda gördüklerimizden tamamen farklı. Federal Rezerv, faiz oranlarını yükseltmeye ve piyasalardan likidite çekmeye niyetli. Böylece, geçmişte çeşitli kripto para birimleri için inanılmaz büyümeyi finanse eden ucuz sermaye artık yok.

Sektörün önde gelen isimlerinde Chris MacDonald, rallilerde yapılan satışlar sırasında dikkatini çeken birkaç altcoin olduğunu söyledi. ApeCoin gibi bu token’lerin çoğu hala başladıkları yerin çok üzerinde. Analist, sıradaki ApeCoin olabileceğini düşündüğü üç kripto para birimini açıkladı. Coinmuhendisi.com olarak, rallilerde dikkat çeken ve sıradaki ApeCoin olmaya aday üç altcoin’i paylaşıyoruz.

İşte sıradaki ApeCoin olma potasiyaline sahip 3 altcoin:
Axie Infinity (AXS)

Analis, Axie Infinity (AXS)’in bir meme parası olmadığını, en azından, birçok yatırımcının Axie Infinity’yi bu şekilde adlandırmayacağını söyledi. Bu proje blockchain tabanlı bir metaverse oyunudur. Diğer metaverse ile ilgili token’ler gibi, Axie Infinity de geçen yıl inanılmaz bir boğa koşusu gördü. Ancak o zamandan beri, Axie Infinity, Meta Platforms (NASDAQ:FB) ve diğer metaverse ile ilgili hisse senetleri ile birlikte bariz nedenlerle büyük bir düşüş yaşadı.

Axie Infinity’nin bu listeye ApeCoin ile karşılaştırılabilir olarak dahil edilmesinin nedeni, ApeCoin’in Otherside metaverse projesi aracılığıyla metaverse ile olan bağlarıdır. Bu proje mutlaka beklendiği gibi gitmese de, ApeCoin sahipleri, gelecek konusunda oldukça umutlu. Analiste göre, her iki token de yüksek riskli ancak yüksek getirisi olan uzun vadeli büyüme fırsatları olarak değerlendirilebilir.

Shiba Inu (SHIB)

Belki de bu piyasadaki en önemli meme coin Shiba Inu (SHIB)’dur. Bu köpek temalı meme coin, müthiş bir yükselişle piyasaya girdi ve bir önceki yıl, erken dönem yatırımcılarına milyonlar kazandırmayı başardı. Bununla birlikte, geçen yılın sonlarında zirveye ulaşmasından bu yana, Shiba Inu şimdi tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 85 düşüş yaşamış durumda. Bu hareket, genel kripto piyasalarındaki kötüleşen fiyat hareketiyle örtüşüyor.

Buna göre, kripto dünyasında en çok izlenen meme coin’lerden biri olarak, yatırımcılar Shiba Inu’yu daha fazla sattı. Bununla birlikte, Shiba Inu’yu daha yükseğe çıkaran tokene özgü bazı faktörler var. Özellikle Elon Musk’tan gelen tweetler geçmişte bu tokeni güçlendirdi. Buna göre, Elon Musk’ın Twitter’ı sorunsuz bir şekilde satın alırsa, bu gelişme, Shiba Inu boğalarını oldukça heyecanlandıracaktır. Bu listedeki diğer altcoin’ler gibi Shiba Inu da spekülatif. Ancak, spekülatif riske dayalı yatırım arayanlar için, SHIB şu anda oldukça ilgi çekicidir.

Dogelon Mars (ELON)

Bu yıl etkileyici bir ilgi gören bir başka ilginç meme coin ise Dogelon Mars (ELON). Simge sembolünden de anlaşılacağı gibi, bu, Musk’ın geçen yıl boyunca meme token alanının sahip olduğu ünlü statüsünden yararlanmaya çalışan başka bir meme coin. Musk daha çok Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu ile ilgileniyor gibi gözükse de Dogelon Mars, özellikle isminden dolayı ilgi gördü.

Shiba Inu ve diğer meme kripto paralar gibi, Dogelon Mars da kendini adamış takipçilerden oluşan ve büyüyen bir topluluğa sahip. Bununla birlikte, gelecekte bir noktada gerçek bir fayda üretilecek olursa, bu altcoin, ApeCoin gibi devasa kazançlar sunabilir. Dogelon Mars, bu listedeki en spekülatif meme kripto para birimidir. Meme coin’ler yatırım için yüksek riskli, yüksek ödüllü sanal alanlardır. Bununla birlikte, kısa sürede yaşamı değiştiren getiri potansiyeline olan ilgi devam etmektedir. Bu sona erene kadar, bu token’ler, bu düşük seviyelerdeki yatırımcılar için ilginç ve spekülatif yatırımlar olarak kalacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir