Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.951
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.951
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Singapur’dan kripto para yatırımcılarını koruma adımı

Singapur Para Otoritesi, kripto paralarda işlem yapanları korumak için yeni yollar arayan politika yapıcılar, finansal regülatörler arasına katıldı.

Para Otoritesi (MAS), kripto paralarda işlem yapanları korumak için aralarında tüketicilere sürdürülebilirlik testi uygulamanın, bireysel yatırımcılar için kaldıraç kullanımını ve kredi kolaylıklarını azaltmanın aralarında olduğu yöntemleri tartışıyor.

MAS yöneticisi Ravi Menon bu sabah yaptığı açıklamada, hazırladıkları önerileri Ekim ayına kadar kamuoyunun tartışmasına açacaklarını belirtti.

“Bireysel yatırımcıların kriptoparalara erişimlerini yasaklamak çalışmaz. Kriptopara dünyasını sınır tanımayan bir piyasa” diye konuşan Menon, “Bu ortamda küresel regülatörlerin yapabileceği en büyük etki regülasyonları güçlendirmek. MAS da bunu yapacak” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir