Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.453
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.453
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Singapur’da Hodlnaut için Soruşturma Başlatıldı

Hodlnaut

Singapur polisi, sorunlu kripto borsası Holdnaut hakkında soruşturma başlattı.

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş, birçok kripto firmasını iflasa götürdü. Ağustos ayında kripto kredi şirketi Hodlnaut da bunlardan biriydi. Borsa, piyasa koşullarına ayak uydurabilmek için çözümü para çekim işlemlerini durdurmakta buldu. Daha sonra FTX krizinin de yaşanmasıyla birlikte borsanın elinde kalan son varlığı da zarara uğradı. Bunlarla bitmedi ve Hodlnaut için bir soruşturmanın kapısı açıldı.

Singapur Polisi, Hodlnaut’a Soruşturma Açtı

Ticari İşler Departmanı, Singapur polisi iş birliğiyle Hodlnaut borsası hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma raporu, bu yılın başlarında kripto krizinden etkilenen birçok kripto şirketinden biri olan sorunlu Singapur merkezli borsa için son darbe oldu.

Singapur Polis Gücü (SPF) yaptığı basın açıklamasında, Singapur merkezli kripto para platformunun ve/veya yöneticilerinin hile ve dolandırıcılık suçlarından şüpheli olduğunu söyledi.

SPF, Ağustos ve Kasım 2022 tarihleri arasında Hodlnaut’un ya da yöneticilerinin, token hakkında yanlış beyanlarda bulunduğunu belirtti. Polis, bu iddialar hakkında çok sayıda rapor aldıklarını da sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir