Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.281
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.281
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Sinema Salonu Zinciri AMC, Shiba Inu’yu (SHIB) Ödeme Yöntemi Olarak Kabul Edecek

Bilindiği üzere sinema salonu zinciri AMC’nin Shiba Inu’yu (SHIB) ödeme yöntemi olarak kabul etmesiyle ilgili çalışmalar vardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

AMC Theatres CEO’su Adam Aron da bunu doğruladı. CEO, Shiba Inu’yu ödeme seçeneği olarak ekleyeceğini ifade etti. Şirket halihazırda en büyük ikinci meme kripto para birimini müşterilerine getirmek için çalışıyor:

“Şimdi Shiba Inu’yu para birimi olarak nasıl alacağımızı bulmaya çalışıyoruz. Bu, kripto para birimi geçit törenimizde bir sonraki adım.”

Aron, kripto para birimleri alanında daha aktif olma konusunda “gelgit dalgası” gördüğünü söyledi.

AMC’nin yıl sonuna kadar web sitesinde ve akıllı telefon uygulamasında çevrimiçi ödemeler için Bitcoin’i kabul etmeye başlayacağını ilk olarak açıkladıktan sonra, dünyanın en büyük film zinciri Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash ile seçenekler listesini genişletmeye devam etti. Ardından Aron, meme kripto para birimiyle ilgili mesajlarla dolup taştıktan sonra şirketin Dogecoin ödemeleri eklemesi gerekip gerekmediğini öğrenmek için Twitter’da bir anket yaptı.

Twitter kullanıcılarının çoğunluğu Dogecoin’i kabul etme lehinde oy kullandıktan sonra şirket, meme kripto paranın 2022’nin ilk çeyreğinde mevcut ödeme seçenekleri arasında görüneceğini doğruladı.

Daha fazla kripto planı

Aron, daha fazla ödeme seçeneğiyle kripto paraya attıkları adımı derinleştirmesiyle beraber, şirketin kripto paraları bilançosunda tutmamanın yollarını bulduğunu söyledi. Bu şekilde sinema zinciri, kripto para birimlerini kabul etmesiyle bağlantılı ek risklere maruz kalmayacak.

Ancak AMC, şirketin bilançosunda tutabileceği kendi dijital parasını çıkarmayı da düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir