Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.694
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.694
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Silinen Tweetlerden Elon Musk ve SHIB Bağlantısı Çıktı!

Shiba Inu’nun (SHIB) son zamanlardaki popülaritesi, birçok kişinin köpek temalı kripto para projesinin geliştiricilerinin gerçek kimliklerini araştırmasına neden oldu. Ancak, hiç kimse projenin arkasındaki ekibin gerçek kimliklerini ortaya çıkaramayacak gibi göründüğü için tüm çabalar sonuçsuz kaldı. Son gelişmeler Elon Musk ile Vitalik Buterin’i işaret ediyor.

SHIB’in yaratıcıları Elon Musk ve Vitalik Buterin mi?

Pek çok insan kaderine boyun eğmiş ve projenin takma adlı kurucusu Ryoshi ile anlaşmış gibi görünse de, kripto para birimi medya kuruluşu Watcher Guru tarafından yapılan yeni bir analiz, Shiba Inu’nun gerçek geliştiricilerinin kripto para birimi alanında popüler figürler olduğunu öne sürüyor.

Analize göre, Tesla’nın CEO’su ve kurucusu Elon Musk ve Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in köpek temalı kripto para biriminin kurucuları olduğu tahmin ediliyor. 19 Nisan 2019’da silinen eski tweet’lere göre, Elon Musk, mikroblog platformu Twitter’da, Tesla patronunun Ethereum kurucu ortağını daha fazla ücretsiz ETH vermemeye ikna etmek için yaptığı bir harekete ilişkin paylaşım bulunuyor.

Birkaç dakika sonra Vitalik Buterin, Elon Musk’ı Blockchan projesinin Ekim 2019’da yapılması planlanan Osaka’daki Devcon adlı etkinliğine katılmaya davet ediyor. Vitalik Buterin, “Ekim ayında Devcon’umuza gelmelisiniz,” diye yanıt veriyor. Elon Musk daha sonra Buterin’e ‘Ethereum’da ne geliştirilmeli’ diye soruyor. Buterin’in yorumları aceleyle silmesi uzun sürmedi ve ikilinin konuşmayı doğrudan mesaja (DM) taşımış olabileceğini düşündürdü.

Ağustos 2020’de kripto para birimini tanıtan ilk Shiba Inu blog gönderisinde, SHIB’nin takma adlı kurucusu Ryoshi’nin, dijital para biriminin geliştirilmesine yardımcı olan önceki yıl Osaka’da bir arkadaşıyla tanıştığını belirttiğini hatırlatmakta fayda var.

Daha fazla bulgu Elon Musk’ı SHIB’e bağladı

Ayrıca Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere Ryoshi, kontrolü projenin kurucuları yerine sıradan insanlara vermeyi taahhüt ettiği için sıfır SHIB’ye sahip olduğunu her zaman not etti.

Ryoshi’nin sıfır SHIB’ye sahip olduğu iddiaları, geçen yıl Tesla CEO’su Elon Musk’ın Shiba Inu token’lerine sahip olmadığını belirttiğinde yaptığı yorumla da örtüşüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir