Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.214
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.214
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Sıcak Gelişme: Ünlü Türk Bitcoin Borsasına Erişilemiyor!

Bitcoin ve altcoin piyasası kırmızı renkte işlem görmeye devam ederken Türkiye merkezli bir kripto para borsası olan BtcTurk’te erişim sıkıntısı yaşandı. Birçok kullanıcı buna yönelik şikayetlerini dile getirdi. Yaklaşık dokuz saat süren bu erişim sorunun, yakın bir zamanda çözüldüğü ifade edildi. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Bitcoin borsasında erişim sorunu yaşandı

Kripto para borsası BtcTurk’e dün akşam saatlerinden bu yana erişilemediği kaydediliyor. Bu erişim sorunundan borsanın web sitesi ve mobil uygulaması etkilendi. Bu sorun, birçok kullanıcı tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Çoğu kullanıcı, tedirginliğini dile getirdi. BtcTurk’ün Twitter hesabından yapılan açıklamalara göre sorunun kaynağı, Microsoft Azure. Borsa, bu servis sağlayıcıda yaşanan teknik aksaklık dolayısıyla web siteye ve mobil uygulamaya erişilemediğini ifade etti.

https://twitter.com/btcturk/status/1485386089573535747

BtcTurk, açıklamasında, teknik ekiplerinin ve Azure mühendislerinin çözüm için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. BtcTurk Kurucusu Kerem Tibuk da bir paylaşımında “Microsoft kaynaklı teknik bir sorun var, arkadaşlar uğraşıyor. Biraz zaman alabilir. Endişelenecek bir durum yok,” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 9 saat süren bu kesintinin ardından BtcTurk’ün destek hesabı, yaklaşık 30 dakika önce sorunun bittiğinin haberini verdi. Bazı kullanıcılar bu süre boyunca “alım fırsatını kaçırdıklarını” bazıları da “zarar ettiğini” ifade etti. Şimdilik hesap bakiyelerinin görülebileceğini ve borsaya “emir iptal” modunda erişilebileceğini belirten destek hesabı, diğer işlemlerin sırasıyla aktif edileceğini ve bunun sosyal medya hesaplarından duyurulacağını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir