Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.838
% 3.95
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.838
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Sıcak Gelişme: Dev Şirket, Bu 2 Kripto Paradan Satın Aldı!

KPMG Kanada, kripto paraları kurumsal hazinesine tahsis ederek Bitcoin ve Ethereum’a ilk doğrudan yatırımını gerçekleştirdi. Gelişmenin ayrıntılarını coinmuhendisi.com okuyucuları için derledik.

KPMG Kanada, kripto yatırımını duyurdu

Şirket gün içinde yaptığı açıklamada, danışmanlık, muhasebe, denetim ve vergi hizmetleri sunan Toronto merkezli şirketin kurumsal hazinesine Bitcoin ve Ethereum eklediğini söyledi. Merkezi Hollanda’da bulunan küresel bir şirketler ağı olan KPMG International, 2021 mali yılı için yaklaşık 32 milyar dolar gelir bildirdi. En son kripto yatırımı Kanada’da KPMG tarafından yapıldı. KPMG Kanada yönetici ortağı Benjie Thomas, açıklamalarında, kripto paraların gelişimini vurguladığı şu ifadelere yer verdi:

Hedge fonları, aile ofisleri, büyük sigortacılar ve emeklilik fonlarının tümü kripto paralara yönelirken, bankalar, finansal danışmanlar ve aracı kurumlar gibi geleneksel finansal hizmetler kripto paralarla ilgili mal ve hizmetler sağlamaya çalışıyor. Bu yatırım, kurumsalların kripto ve Blockchain teknolojisinin benimsenmesiyle, önümüzdeki yıllarda yükselmeye ve portföylerin düzenli bir unsuru olmaya devam edecek.

Michael Saylor’un MicroStrategy’si Bitcoin’i bilançosuna dahil ettiğinden beri, yüzlerce başka firma da bunun endüstri için büyüyen bir sektör olduğunu belirterek davayı takip ediyor. KPMG Kanada’nın kripto paralara yatırım için Gemini Trust Company’nin icra ve saklama hizmetleri kullanıldı. Hazine tahsisine izin vermeden önce KPMG Kanada, düzenleyici, itibar ve saklama risklerini incelemek için bir yönetişim komitesi oluşturdu. Bu arada, şirket tarafından satın alınan BTC ve ETH’ye dair resmi açıklama yapılmadı. KPMG Kanada’dan risk danışmanlığı Blockchain lideri Kareem Sadek, firmanın sektöre “ihtiyatlı” bir yaklaşım benimsediğini ve şu ana kadar sadece Bitcoin ve Ethereum satın almayı düşündüğünü söylüyor.

KPMG Kanada hakkında

KPMG, denetim, danışmanlık ve vergi hizmetleri olmak üzere üç ana iş hizmeti sunan çok uluslu bir muhasebe ve denetim firması. KPMG adı, şirketin dört temel kurucu üyesini ve ilgili üye firmalarını temsil ediyor; Piet Klynveld, William Barclay Peat, James Marwick ve Reinhard Goerdeler. Günümüz şirketi KPMG, 1987 yılında Peat Marwik International ve KMG’nin (Klynveld Main Goerdeler) birleşmesi ile kurulmuştur. Şu anda genel merkezi Hollanda, Amstelveen’de bulunan KPMG, şu anda 155 ülkede faaliyet gösteriyor ve dünya çapında yaklaşık 227.000 kişiyi istihdam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir