Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.126
% 3.93
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.126
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Sıcak Gelişme: Binance, Yeni NFT Coin Listeliyor!

Dev Bitcoin borsası Binance, yeni bir NFT coin listeliyor. Borsa ApeCoin’i (APE) listeleyeceğini açıkladı. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Binance, yeni bir NFT coin listeliyor: ApeCoin (APE)!

Öncü Bitcoin borsası Binance, yeni bir NFT coin listeliyor. Borsa konuya yönelik şu duyuruyu yaptı:

Binance, ApeCoin’i (APE) listeleyecek ve 17.03.2022 tarihinde APE/BTC, APE/BUSD ve APE/USDT ticaret çiftleri için alım satımı açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak borsaya APE yatırmaya başlayabilir. APE için para çekme işlemleri 18.03.2022 tarihinde açılacak. Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilir. APE Listeleme Ücreti: 0 BNB. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance’in ticari kayıplarınızdan sorumlu olmadığı size tavsiye edilir. Desteğiniz için teşekkürler!

ApeCoin (APE) nedir?

ApeCoin (APE), APE ekosisteminin merkezi olmayan topluluk yapısını güçlendiren yerel yönetim tokenidir. APE ekosistemi, Ethereum Blockchain’indeki en popüler NFT koleksiyonlarından ikisi olan Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) topluluğunu içerir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir