Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.807
% 3.08
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.807
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Sıcak Gelişme: Binance, Yeni Bir Altcoin Listeliyor!

Dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsanın açıklamasına göre, Glimmer (GLMR) 11 Ocak 2022 tarihinde Türkiye saati ile 19:00’da listelenecek. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Binance, yeni bir altcoin listeliyor: Glimmer (GLMR)!

Öncü Bitcoin ve kripto para borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa konuya yönelik şu açıklamada bulundu:

Binance, Glimmer’ı (GLMR) listeleyecek ve GLMR/BTC, GLMR/BUSD ve GLMR/USDT isimli ticaret çiftleri için 11.01.2022 tarihinde alım satımı açacak. GLMR için para yatırma işlemleri, ticarete hazırlık olarak 11.01.2022 tarihinde açılacak. GLMR için para çekme işlemleri 12.01.2022 tarihinde açılacak. Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilir. GLMR Listeleme Ücreti: 0 BNB. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance’in ticari kayıplarınızdan sorumlu olmadığı size tavsiye hatırlatılır. Desteğiniz için teşekkürler!

Glimmer (GLMR) nedir?

Moonbeam, Polkadot parachain olarak çalışan, EVM uyumlu ve substrat tabanlı bir Blockchain’dir. Glimmer (GLMR), ağın hizmet ve yönetim tokenidir. Kullanıcılar bu tokenle yönetime katılabilir, işlem ücretlerini ödeyebilir, likidite sağlayarak ödüller kazanabilir ve stake yapabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir