Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.021
% 1.80
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.021
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Sıcak Gelişme: Biden Bu Hafta Kripto Para Kararını Açıklayacak!

Kripto para birimleri için bir yürütme emri daha önce Şubat ayı sonlarında bekleniyordu, ancak ertelendi. Biden yönetiminin hafta ortasına kadar kripto para birimleriyle ilgili bir icra emri imzalamayı ve yayınlamayı planladığı bildiriliyor. Yürütme emri, üç ila altı ay içinde rapor verecek olan devlet kurumlarına talimat gönderecek. Daha önce bu emrin 18 Şubat civarında imzalanması bekleniyordu, ancak ertelendi. Bloomberg’e göre ABD Başkanı Joe Biden, bu hafta kripto stratejisine ilişkin bir icra emri imzalamaya hazırlanıyor. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Biden bu hafta kripto para birimleri için yönetici emri imzalayacak!

Konuya aşina olan kaynaklara göre, Başkan Joe Biden, bu hafta ABD’de bütünsel kripto para birimi düzenlemesinin tonunu belirleyecek uzun zamandır beklenen yürütme emrini imzalayacak. Emir, federal hükümet kurumlarına kripto para birimiyle ilgili konuları araştırma talimatı verecek ve düzenleyici bir yaklaşım için bütünsel bir çerçeve oluşturacak. Bu konular, olası düzenleyici değişiklikleri, güvenlik etkisini ve kripto para biriminin benimsenmesinden kaynaklanabilecek ekonomik etkileri içeriyor. Rapor ayrıca bu kurumların kripto paralarla ilgili faaliyetlerini federal hükümete bildirmelerini gerektirecek.

Bloomberg, kripto para birimi endüstrisinin üyeleri düzenleyici netlik eksikliğinden şikayet ettiğinden, ABD hükümetinin “daha ​​fazla koordinasyon rolü oynama baskısı” altında olduğunu belirtiyor. Coinbase ve FTX dahil olmak üzere birçok şirket, düzenleyici reform için önerilerde bulundu. Bloomberg, bilgilerini iç kaynaklardan aldı; Beyaz Saray konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı.

Emir ilk olarak Ekim 2021’de tartışılmıştı

Bloomberg haberinin ortak yazarlarından Jennifer Epstein, Twitter’da yürütme emrinin bir kez ertelendiğini belirtti. Emir ilk olarak Ekim 2021’de tartışılmıştı. Daha sonra Şubat ayı sonlarında yayınlanması bekleniyordu, ancak Biden ile Hazine Bakanı Janet Yellen arasındaki anlaşmazlık nedeniyle ertelendi. Yellen, devlet kurumlarının zaten düzenleyici çabalar üzerinde çalıştığı göz önüne alındığında, yürütme emrinin gereksiz olduğunu savundu.

Bu gecikmelere rağmen Epstein, raporun gerçekten de çok yakında yayınlanacağına inanıyor. “Kripto EO’da pek çok değişim ​​oldu, ancak bu haftanın zaman takvimi gerçek” dedi. CNBC’den Kayla Tausche de haberi doğruladı ve Biden yönetiminin emri hafta ortasına kadar yayınlayacağını belirtti. Ayrıca emrin, üç ila altı ay içinde rapor verecek ajanslar arasında “kripto varlıklar için politika oluşturmayı koordine edeceğini” söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir