Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.034
% 4.48
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.034
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

SHIB’te İnanılmaz Balina Hareketliliği: İşte Beklentiler!

Dogecoin’in %20’lik rallisiyle başlayan meme coin çılgınlığı Shiba Inu (SHIB) ağına sıçrıyor. WhaleStats tarafından sağlanan veriler artan balina aktivesini onaylıyor. Peki bu fiyatları nasıl etkileyebilir? İşte beklentiler…

Shiba Inu balina cüzdanlarında en üst sıraya ulaştı

Shiba Inu (SHIB) fiyatındaki son düşüş, en büyük Ethereum balinalarını daha fazla satın almaya ikna ediyor gibi görülüyor. SHIB son 24 saatte %2,5 düştü ve kripto piyasası bir bütün olarak düşerken son kazanımlarının çoğunu tersine çevirdi. Ethereum (ETH) balinaları ise meme token’e ilgi göstermeye devam ediyor.

Shiba Inu, balinalar arasında en değerli token oldu

WhaleStats’tan yeni bir rapor, SHIB’in FTX Token (FTT)’yi geçerek en büyük 100 Ethereum balinası arasında en popüler token olduğunu gösteriyor. Ethereum balinaları şu anda satın alma eğilimini sürdürüyor. Shiba, son yirmi dört saat içinde balinalar tarafından en çok satın alınan kripto para birimlerinden ilki.

SHIB şu anda Ethereum balinaları tarafından yaklaşık 1,2 milyar dolar değerinde tutuluyor. Balina cüzdanlarının toplam varlıklarının %14’ünden fazlasını oluşturuyor.

Popüler ETH balinası “BlueWhale0073“, istatistiklere göre son 24 saat içinde 7 milyon dolardan fazla Shiba Inu satın aldı. ETH balinaları arasında popüler akıllı sözleşmeler listesinde Shiba Inu’da bulunabilir.

ETH balinaları şu anda en büyük ikinci token olarak FTX’i elinde tutuyor. Şu anda en popüler cüzdanlarda 1 milyar doların üzerinde FTT’ye sahipler. Balina cüzdanlarının toplam ağırlığının %12 fazlasını oluşturuyor.

Shibaburn platformu 17 milyardan fazla SHIB yaktı

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Shiba Inu, dolaşımdaki token arzını azaltmak için bir token burn platformu oluşturdu. Shibaburn web sayfasının başlatılmasından bu yana 17 milyardan fazla SHIB (yaklaşık 404 bin dolar) ölü cüzdana aktarıldı. Bununla birlikte, SHIB için 24 saatlik işlem hacmindeki 712.882.041 dolar, yaklaşık %35 oranında azaldı.

SHIB, Robinhood’un son halka arzından ve kendi metaverse ve ilgili girişimlerinin tanıtımından faydalanmış olabilir. BTC’nin fiyatı düştüğünde, tüm kripto para piyasası şok oldu. Önceki yedi gün boyunca Bitcoin, değerinin yaklaşık %7’sini kaybederken, SHIB değerinin yaklaşık %8’ini kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir