Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.115
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.115
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

SHIB’den 2 Dev Haber: Balinalar Alıyor, Şirket Sepete Ekliyor!

Salı günü Robinhood listesine eklenen Shiba Inu (SHIB), Ethereum balinaları arasında talep çılgınlığı yaşıyor ve bir şirketin daha sepetine ekleniyor.

Shiba Inu en çok işlem gören kripto para birimi oldu

Robinhood borsasında uzun zamandır beklenen listelemeden sonra, Shiba Inu, Twitter gibi platformlarda bir ton sosyal ilgi gördü. Balina izleme botu WhaleStats’a göre, Shiba Inu şu anda piyasada en çok satın alınan beşinci token ve yalnızca çeşitli stablecoin’ler ve Ethereum’dan sonra ikinci sırada yer alıyor.

En büyük 500 Ethereum (ETH) balinası arasında en büyük dolar pozisyonuna gelince, Shiba Inu hala FTX Token ve wrapped Bitcoin’i yenerek ilk sırada yer alıyor. Balinaların toplam SHIB fonları, yılın başından beri balinalar tarafından tutulan en yüksek token değeri olan 1,4 milyar dolar değerinde.

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız Robinhood listesinden sonra, Shiba Inu fiyatındaki %20’lik artışı devasa balina satın alımları izledi. Görünüşe meme token’in popülaritesi listeleme ve benimsenme haberiyle bir süre daha devam edecek…

SHIB bir şirketin daha ödeme listesine eklendi

Meksika merkezli kripto para borsası Bitso, bir teslimat şirketi olan Rappi Mexico kullanıcılarının artık Shiba Inu’nun da dahil olduğu kripto para birimleri ile ödeme yapabileceklerine dair olumlu haberi duyurdu.

Latin Amerika genelinde gıda ve diğer malların talep üzerine teslimatını sağlayan Kolombiyalı bir teslimat uygulaması olan Rappi, Meksika’da bir kripto para birimi ödeme pilot programını başlatıyor. Rappi, kullanıcıların kriptoları krediye dönüştürmelerine ve bunları uygulama içinde alışveriş yapmak için kullanmalarına olanak tanıyacak yeni hizmeti desteklemek için kripto para sağlayıcıları Bitpay ve Bitso ile ortaklık kuruyor. SlingTV, American Cancer Society, Newegg, Menufy, Carolina Hurricanes ve Twitch, şu anda BitPay üzerinden SHIB kabul eden büyük şirketler arasında yer alıyor.

Shiba Inu, Robinhood listesine eklediğinden Salı günü kripto piyasasında en çok kazananlardan biriydi. Yazım sırasında 0.00002688 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir