Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.143
% 3.94
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.143
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Shiba Inu’dan Yeni Rekor: 6,5 ETH ile En Yüksek Teklif Verildi!

Shiba Inu (SHIB)’in metaverse’ünde, arazi satışının ilk aşaması sona eriyor. Ancak bu süreç sona ermeden önce rekor fiyatta tekliflerin yapıldığı göze çarpıyor. SHIB’in metaverse’ünde yer almak isteyen yatırımcılar, 6 Ethereum’un (ETH) üzerinde tekliflerde bulundu. İşte detaylar…

Shiba Inu (SHIB) metaverse’ünde rekor satışlar

Shiba Inu (SHIB) Metaverse arazi satışının ilk aşaması sona eriyor, ancak şiddetli teklifler bazı SHIB arazilerinin fiyatını 6 ETH’nin üzerine çıkarmadan önce değil. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere bu haftanın başlarında yayına girdikten sonra, Shib: The Metaverse için teklif verme dönemi, SHIB haritasında birinci sınıf gayrimenkul satın almaya istekli LEASH ve Shiboshi sahiplerinin işlemleriyle 7.500’den fazla işlem gördü.

Arazi satışı gecikmesinin ardından, Shiba metaverse’deki müstakbel arazi sahipleri, arazilerin önemli parçaları üzerinde çatışıyor.  İlk etapta 36.000 adet arazi mevcut. Ancak, bu aşamadaki faaliyetlerin çoğu Diamond Teeth Land’e odaklandı. Bu arazi, haritadaki ana merkezlere en yakın olanıdır. Ryo Plaza çevresindeki araziler özellikle rekabetçidir. Shiba Inu’nun kurucusu ve merkezi konumuyla olan bağlantısı göz önüne alındığında, plaza çevresinde teklifler gelmeye devam ediyor. Shiba moderatörü Queenie’ye göre, dün itibariyle bir arsa için en yüksek teklif 5.19 ETH idi. Yazma sırasında, bu bir parça Arazi için 15.000 doların üzerinde teklif verildiği anlamına geliyor.

20.000 dolarlık arazi satışı

Bununla birlikte, Shiba Discord’undaki ilgili raporlar, en yüksek teklifin 6.51 ETH olduğunu gösteriyor – 20.000 doların üzerinde bir teklif. 6.51 ETH’lik en yüksek Teklif, Shiba Inu Growth Breed üyelerinden Archangel tarafından, yakın zamanda yayınlanan tweetlerinden birinde bir ekran görüntüsü paylaşılarak onaylandı.  Birinci Aşama’nın sonuna yaklaştıkça, ihale savaşlarının da tırmanabileceği düşünüldü.

Ayrıca, Shiba Inu (SHIB) ekibi yakın zamanda “Erken Erişim Arazi Teklifi Etkinliği” için iki yeni özellik tanıttı. Zamanlayıcı, bir sonraki aşamaya ne kadar zaman kaldığını bilmek ve MULTIBID, yalnızca tek bir işlemle birden çok seçime teklif vermek için kullanılıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir