Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.409
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.409
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu’dan Önemli Duyuru: Sürpriz Gelişmeler Açıklanıyor!

Piyasanın en büyük meme token’i metaverse planlarını açıkladıktan sonra Shibarium ve SHI gibi yeni uygulamalar için ipuçlarını paylaştı. Shiba Inu ekosisteminde neler yaşanıyor? Gelin en son duyurulara göz atalım.

Shiba Inu bkibi Binance’in düzenlediği AMA’da son gelişmeleri açılacak

Shiba Inu ekibi, Shib resmi Twitter hesabından yapılan bir duyuruda, Binance.US tarafından bugün 1 Nisan’da yapılacak bir AMA’nın planlandığını açıklarken, SHIB ekosistemindeki en son gelişmeleri açıklamaya hazırlanıyor. Shiba’nına arkasındaki geliştirici ekip, hakkında çok konuşulan “SHIB: The Metaverse” adlı Metaverse projesinin ilginç ayrıntılarını açıkladıktan sonra canlı gerçekleşecek bir AMA ile devam ediyor.

İkinci katman Shibarium ve Shiba Ecosystem stablecoin olan SHI gibi yeni uygulamalar için beklentiler artıyor. Shibarium, SHIB: The Metaverse’in geliştirileceği Katman 2’dir (L2) ve Shiba Ecosystem stablecoin olan SHI, Shib’in şu anda geliştirmekte olduğu sistem aracılığıyla yeni yatırım fırsatları açmayı hedefliyor.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Shiba Inu kısa süre önce 100.595 arsadan oluşacak metaverse’ini tanıttı. Arsalar aşamalı olarak satışa çıkarılacak. Giriş aşamasında, ekip dört katmana (“Gümüş Kürk”, “Altın Kuyruk”, “Platin Pençe” ve “Elmas Dişler”) bölünecek 36.431 parselin kilidini açacak. Ekip, fiyatlandırma için tarafsız bir token seçmek istediğini iddia ettiğinden, fiyatlar katmana bağlı olarak 0,2 ETH ile 1 ETH arasında değişiyor.

Mart ayında altı milyar SHIB yandı

Yanan Shiba token’leri izleyen ShibBurn Twitter hesabı, son 24 saat içinde 31 işlem arasında toplam 463.342.447 SHIB’in yakıldığını duyurdu. Birkaç saat sonra, SHIBburn web sitesine göre, mevcut toplamı 473.287.839 SHIB’ye getiren önemli miktarda SHIB yakıldı. Yalnızca Mart ayında yakılan SHIB yası 430 işlemle altı milyara ulaştı.

Bu arada balina birikimi devam ediyor. WhaleStats tarafından paylaşılan son veriler, “Bombur” adlı bir balinanın yaklaşık 4,4 milyon dolar değerinde 175,2 milyar SHIB aldığını ortaya koyuyor. Daha önce, WhaleStats, SHIB’nin “Gimli” adlı başka bir en iyi ETH balinasından alım işlemlerini bildirmişti. 30 Mart’ta “Gimli” iki büyük transferde toplam 421.370.420.624 SHIB satın aldı ve toplamda 11.313.795 dolar ödedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir