Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.823
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.823
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Shiba Inu’dan Müjde: Orta Doğu’nun Borsa Devi Ekliyor!

Orta Doğu’da faaliyet gösteren bir kripto para borsası Rain, bir kripto para kaynağına platformun yakında Shiba Inu (SHIB)’yu listeleyeceğini doğruladı. Rain, SHIB’in backend sistemlerine zaten yüklendiğini, ancak henüz kullanıcılar için ticareti kullanıma sunmadığını açıkladı.

Shiba Inu, Rain’de listeleniyor mu?

Watcher Guru’ya göre Rain’den bir sözcü, “Shiba Inu platformumuzda listelendi. Ancak, henüz ticareti yapılabilir bir coin değil ve özel ekibimiz onu ticaret için etkinleştirmek için çalışıyor,” ifadelerini kullandı. Öte yandan, SHIB’in ne zaman listeleneceği konusuna gelince sözcü, temkinli kaldı ve belirli bir lansman tarihini onaylamadı. “Ne yazık ki, Shiba Inu için ticaretin ne zaman açılacağı konusunda kesin bir zaman dilimi yok” dedi.

Rain borsası Bahreyn, Kuveyt, Umman, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri sakinleri için ticaret yapmak için kullanılabilir. Borsa, 1.9 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştirdi. Platform ayrıca şubelerini Orta Doğu’ya yaymayı ve komşu ülkelerde ticaret faaliyetleri açmayı hedefliyor.

SHIB, birçok platformda listelenmeye devam ediyor

Rain, SHIB’yi başarılı bir şekilde listelemeyi başarırsa, Shiba Inu’yu gemiye alan 100. ticaret platformu olacaktır. Coinmühendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Vivid Money, geçen ay tokenı listeleyen 99. borsa oldu. Ancak Avrupa’nın en iyi kripto platformu Bitstamp, geçen yıl Shiba Inu’yu listelediğini açıklamıştı. Bununla birlikte, Bitstamp, “teknik sorun” nedeniyle kullanıcıları için SHIB ticareti açmadı ve sorunu çözdükten sonra tokenı platforma ekleyeceklerini açıkladı. Bitstamp’ın resmi olarak Shiba Inu için alım satımı başlatması an meselesi.

Bitstamp, SHIB için Rain’den önce alım satıma başlarsa, Bitstamp, tokeni dahil eden 100. platform olacaktır. 100. sıra için yarış şu anda sadece Avrupa’nın Bitstamp’ı ve Orta Doğu’nun Rain Exchange’i arasında. Şu anda dünya çapında 99 farklı kripto platformu Shiba Inu’yu listeledi. Yatırımcılar, Robinhood’ın SHIB’yi listeleyen 100. platform olduğunu görmek için sabırsızlanıyor. Ancak, dünyanın en büyük borsası başka yöne dönüyor gibi görünüyor. Dahası, Robinhood’un çok beklenen “kripto cüzdanlarını” piyasaya sürdükten sonra Shiba Inu’yu listeleyebileceğine dair söylentiler dolaşıyor. Bununla birlikte, hiçbiri doğrulanmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir