Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.909
% 2.53
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.909
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu’dan Büyük Duyuru: Ünlü Şirket Satın Alacak!

Ünlü İtalya merkezli İngiliz moda tasarımcısı John Richmond, görünüşe göre markası için Shiba Inu metaverse’den arazi satın almakla ilgileniyor.

Shiba Inu metaverse satışlarında ikinci aşama tamamlandı

Teklif aşamasının ardından, 16 Nisan Cumartesi günü NFT satışlarını kaçıran yatırımcılar için düzenlenen ve 18 Nisan’da tamamlanan ikinci aşama “Hodler Etklinliği” başarılı bir lansmanla son buluyor. Yarışmanın ilk turunda 4500’den fazla işlem kaydedildi. Hodler Etklinliği, katılım için özel şartlar gerektiriyor ve ilk aşamaya katılamayan veya araziler için teklif veremeyenler yatırımcılara yeni bir fırsat için düzenlendi. Shiba Inu ekosisteminin resmi üyesi SHIB INFORMER, sanal arazilerin halka açık satışlarının başlayacağını, yani herkesin Leash/Shiboshis sınırlaması olmadan mülk satın alabileceğini gün içinde attığı tweet ile duyurdu.

John Richmond, mağaza satın alma niyetini Twitter’dan paylaştı

Bir İtalyan giyim şirketi ve SHIB Ekosisteminin resmi ortaklarından biri olan John Richmond, Sythoshi Kusama tarafından retweet’lenen bir tweet ile SHIB Metaverse’deki mağazası için sanal arazi satın almakla ilgilendiğini belirtti. Shiba Inu (SHIB), İtalya’da yerleşik bir İngiliz moda tasarımcısı olan John Richmond ile ortaklık kurduklarında 28 Şubat 2022’de moda endüstrisine girişini duyurdu.

SHIB yakma planları

NOWPayments, LEASH ödemelerinde SHIB almak için 26 Mart 2022’de John Richmond’un online mağazasına resmi olarak eklendi. Giyim devi Abercrombie & Fitch de SHIB yangınına destek sözü verdi. Habere göre, John Richmond her satıştan kazancının %9’u SHIB’yi ve %1’i LEASH’ı yakacak. Bir rock ‘n’ roll markası olarak John Richmond birçok kişi tarafından tanınır. Madonna, Mick Jagger ve Annie Lennox, koleksiyonları bazen müzikal trendlerden ilham alan Richmond’u benzersiz sevgilerini iletmek için giydiler. Moda tasarımcısı John Richmond, sektördeki en büyük sanatçılardan ve vizyonerlerden biridir.

coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, Shiba kısa süre önce John Richmond’un en son moda işbirliği için ortaklık kurduğunu duyurmuştu. Bu tarihi duyuruyu herkesle paylaşmak için John Richmond, Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabını takip etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir