Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.946
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.946
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Shiba Inu’da Epik Patern: SHIB İçin Bu Seviyeler Geliyor!

Bitcoin (BTC) 39.000 doların altına inmişken son 24 saatte Shiba Inu (SHIB) değerinin yüzde 5’ini kaybetti. Son 7 günde ise yüzde 7 oranında düşüş yaşadı. Peki sırada hangi seviyeler var? Grafikler neler gösteriyor?

SHIB fiyatına yönelik beklentiler ne yönde?

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Shiba Inu, Robinhood listelemesi haberini takiben yüzde 35 arttığında sadece bir hafta önce ivme kazanmıştı. Fiyatlar bir süredir yatay seyrediyordu. Kısa vadeli okuma, grafiklerde düşüş eğilimi gösterdiğinden, alıcılar meme-coin’den uzak durmaya karar verdiler. Ancak Anush Samal isimli bir uzmana göre coin, bir günlük grafikte yükseliş eğilimi gösteriyor. Yukarıdaki grafik 109. gün için sürekli olarak “Adam and Eve” formasyonunu gösterdi ve aynı şekilde sergilemeye devam ediyor. Bu teknik formasyon yükseliş olarak kabul edilir.

Grafiklerde oluşan iki farklı oluşum, Adem (üçgen) ve Havva (yarı daire) olarak anılır. 0.00003289 dolardan SHIB’nin bir çıkış yaşaması ve ardından 0.00004436 doları hedeflemesi bekleniyor ve bu, mevcut fiyat seviyesinden yüzde 60’lık bir artış anlamına geliyor. Uzmana göre Shiba Inu’nun değeri daha da düşerse, en yakın destek hattı 0.00002068 dolardır.

Shiba Inu yatırımcıları şimdi neler yapacak?

Tutarlı konsolidasyon, alıcıları bir ikilemde bıraktı. Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, satın alma gücü geçen hafta önemli ölçüde düştü. Sonraki işlem seanslarında SHIB, mevcut fiyat seviyesini kırabilir ve bir sonraki fiyat tabanına düşebilir. Göreceli Güç Endeksi’nde SHIB, yakında aşırı satım bölgesine dokunacak olan 40 işaretinin altında görüldü. Uzmana göre aşırı satım işaretine dokunulduğunda, SHIB’in fiyatı daha da düşebilir. Sermaye çıkışını belirleyen Chaikin Para Akışı, girişlerin çıkışlardan daha az olduğunu öne sürdü.

SHIB’nin fiyatları geçen haftadan bu yana 20-SMA çizgisinin altına yerleşti. Bu, satıcıların piyasa üzerinde kontrol sahibi olduklarını ve fiyat momentumundan sorumlu olduklarını belirledi. Yukarıdaki okuma, piyasadaki düşüşü de doğruladı. Öte yandan Oscillator, coin’in mevcut fiyat momentumunu öneriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir