Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.040
% 4.59
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.040
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Shiba Inu Yeni Mobil Oyununu Duyurdu

Shiba Inu (SHIB), Twitter hesabından oyun projesinin “Shiba Eternity” olarak adlandırılacağını açıkladı. Shiba, geçtiğimiz günlerde twitter üzerinden gizemli bir video paylaşımı yapmıştı ve teaser niteliği taşıyan bu paylaşımla yeni oyun projesinin ilk müjdeleri verilmişti.

Uzun bir süredir piyasaya kart oyunu sunmayı planlayan Shiba, PlaySide Studios işbirliğiyle yeni oyunu çıkarmaya hazırlanıyor. Oyun hem Apple App Store’da hem de Google Play Store’da kullanıcılarına sunulacak.

Shiba Oyun İsmini Açıkladı: Shiba Eternity

Daha önce Disney gibi büyük şirketlerle iş birliği yapan Shiba, bu kez yeni oyunu için PlaySide Studios ile bir araya geldi.

Shiba geliştiricisi olarak bilinen Shytoshi Kusama, Playside ile “gezegendeki en iyi kart oyunu” yaratmak için birlikte çalıştıklarını açıklamıştı. Ancak gizemli işleri pek seven Shiba’nın ortaya ne çıkaracağı bilinmiyordu.

Bugün atılan tweetle birlikte Avustralya, Melbourne’de bulunan video oyunu geliştiricisi olan PlaySide Studios ile Shiba’nın ortak bir kart oyunu çıkaracağı netleşti.

Shiba Eternity olarak adlandırılan mobil kart oyunu, App Store ve Google Play üzerinden yayına açılacak. Shiba tarafından Twitter üzerinden paylaşılan bilgilere göre bir CCG (kart oyunu) hakkında henüz çok fazla detay paylaşılmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir