Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.734
% 1.72
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.734
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu ve Bu 2 Altcoin’den Müjde: Sepete Giriyor!

Brezilya sahillerindeki sosisli sandviç stantlarında bile kullanılmaya başlayan Shiba Inu (SHIB), mevcut piyasa koşullarında kripto para piyasasının geleceği hakkında ümitlendiren dev bir müjdeyle yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

Shiba Inu ekosisteminin token’leri bir şirketin daha sepetine eklendi

Gündelik alışverişlerde kullanılmak üzere popüler meme token Shiba Inu (SHIB)’nun kabulü yaygınlaşıyor. Shiba, sadece ilk iki yılında, GameStop, Nerdy Flames, Ask The Doctor, Petco, Lowe’s, Bed Bath & Beyond, Ulta Beauty, Shiba Tea & Coffee, Shiba Mobile Repair ve AMC Theatres gibi milyonlarca müşteriye hitap eden firmaların ödeme yöntemi listesine eklendi.

Son gelişmelerde, New Jersey’de faaliyet gösteren büyük bir araç bayisi olan “499 $ Down Now”, bugün erken saatlerde SHIB, BONE ve LEASH dahil olmak üzere tüm Shiba Inu yerel kripto para birimlerini kabul edeceğini duyurdu.

Haber bugün Twitter’da, bayinin kripto para birimini kabul ettiğini doğrulayan bir fotoğraf yayınlayan işletme sahibinin erkek kardeşi tarafından bildirildi.

Firmalar neden Shiba ekosistemini seçiyor?

Şirket sahibinin kardeşi Ahmed Fazary, Twitter’da, bir araç satıcısı olan kardeşini nasıl ikna ettiğini ve nasıl bir Shiba tutkunu haline getirdiğini paylaştı. SHIB ekosistemi ve nasıl çalıştığı ile gelecekteki iyileştirmeler hakkında her şeyi ortaya çıkardığını iddia etti. Ancak “499$ Down Now”‘ın kurucusu SHIB, BONE ve LEASH dahil olmak üzere üç Shiba Inu yerel kripto para birimini ödeme seçenekleri olarak kabul etmeyi seçtiğinde şok oldu. Fazary, kararının kabul sürecini şu ifadelerle özetliyor:

NewJersey’deki kardeşimi otomobil işinde bir ödeme yöntemi olarak SHIB’yi kabul etmesi için ikna etmeye çalışıyordum. Ona SHIB ve ekosisteminin nasıl çalıştığı hakkında bilgi verdikten sonra SHIB, BONE ve LEASH’i sevdi.

Ağustos 2020’deki başlangıcından bu yana Shiba Inu’nun muazzam bir şekilde büyüdüğünü söyleyebiliriz. Bu süre içinde, meme token, SHIBArmy olarak bilinen güçlü bir topluluğun arkasında toplanmasıyla popülerlik kazandı. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Shiba için topluluğun “token burn” kampanyası hız kesmeden devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir