Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.046
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.046
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Shiba Inu, Travala ile Özel Bir Anlaşma Yaptı

Shiba Inu ekibi, blockchain tabanlı rezervasyon platformu Travala ile özel bir anlaşma yaptığını duyurdu.

2017’de faaliyete geçen Travala şu anda yaklaşık üç milyon seyahat ürününü destekliyor. Şirket geçtiğimiz Temmuz ayında Dtravel adında merkeziyetsiz bir ev kiralama hizmeti de sundu. Travala düzinelerce ödeme yöntemi sunuyor, ancak kullanıcı tabanı esas olarak kripto para meraklılarından oluşuyor. Shiba Inu kullanıcıları da bu kişiler arasında yer alıyor ve artık özel bir fırsata sahipler.

Shiba Inu, Travala İş Birliğiyle Kampanya Sunuyor

Shiba Inu ekibi, blockchain tabanlı rezervasyon platformu Travala ile özel bir kampanya başlattı.

Shiba Inu, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda; Otel, uçuş ve etkinlik rezervasyonu için popüler meme coin’i kullananların 25 dolar seyahat kredisi hediye alacağını söyledi.

Seyahat platformu Travala, Aralık 2021’de popüler meme coin SHIB için destek ekledi. Travala, çeşitli kripto para birimleriyle dünya çapında iki milyondan fazla otelde rezervasyon yapmayı mümkün kılıyor.

Bu ayın başlarında Travala’nın, Shiba Inu sahiplerinin SHIB token’larıyla beş yıldızlı lüks otel “W Dubai” için rezervasyon yaptırabileceklerini belirttiğini de hatırlatalım.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir