Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.760
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.760
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE), 30 ABD Eyaletinde En Çok Aranan Altcoin’lerden Oldu

Yakın tarihli bir çalışma, 2021’de meme kripto para birimlerinin artan popülaritesinin doğruluğunu vurgulayarak, Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok aranan altcoin’ler olduklarını gösteriyor. The Advisor Coach tarafından yürütülen ve Business Insider tarafından edinilen araştırmaya göre Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB), 30 ABD eyaletinde Google’da en çok aranan token’lar oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

2013 yılında kurulan Dogecoin, Florida, Illinois ve Michigan dahil 23 eyalette en üst sırada yer aldı. Bu artış, Tesla CEO’su Elon Musk da dahil olmak üzere ünlüler tarafından onaylanmanın yanı sıra 2021’de token’ın önemli getirilerine bağlanabilir. SHIB ise Califonia ve Nevada da dahil olmak üzere yedi eyalette en çok aranan kripto para birimi oldu. Benzer şekilde, SHIB’nin değerindeki artış, geçen yıl piyasaya çıkmasından bu yana token’ın etkileyici getirilerine bağlanabilir. Genel olarak dördüncü sırada yer alan kripto paranın değeri ciddi oranda arttı.

İlginç bir şekilde Bitcoin, Connecticut, Alaska ve Mississippi dahil olmak üzere yalnızca 10 ABD eyaletinde en çok aranan varlıktı ve genel olarak ikinci sırada yer aldı. Ethereum, sekiz eyalette en çok aranan kripto para birimi olarak üçüncü sırada yer aldı. Dogecoin ile karşılaştırıldığında hem Bitcoin hem de Ethereum aramalarının kümülatif olarak düşük olduğunu belirtmekte fayda var.

Aramalar, yıllardır dijital para birimi alanında öne çıkan tarihi varlıkları gölgede bırakan iki meme kripto parasının etrafındaki hype’ın etkisini vurguluyor.

Ünlülerin desteğinin yanı sıra, meme paralarının büyümesi, artan kullanım durumları ve popüler ticaret platformunda listelenmeye de bağlanabilir. Örneğin Dogecoin için Robinhood, 2021’de önemli bir itici güç olarak kabul edildi.

Aynı zamanda, SHIB Army de kripto paranın Robinhood’da listelenmesi için bastırıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir