Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.166
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.166
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Shiba Inu (SHIB) Merakla Beklenen Tarihi Duyurdu!

Shiba Inu (SHIB) ekibi, çok beklenen Blockchain projesi Shibarium’u başlatmaya hazırlanıyor. İkinci katman Blockchain projesi Shibarium için halka açık beta testnet’in yayınlanacağı tarih aralığı geldi. Shiba Inu’nun arkasındaki ekip, L2 Blockchain’i çok yakın bir zamanda piyasa sürmeye hazırlanıyor.

Shiba Inu, merakla beklenen bir proje için tarihi verdi

Bugün yapılan duyuruya göre, Shibarium’un özel alfa testnet, haftalardır herhangi bir sorun yaşamadan sessizce çalışıyor. Şimdi geliştiriciler, projeyi halka açık test için kullanıma sunma zamanının geldiğini düşünüyor. Shiba Inu ekibi, beta testnet’in 2022’nin üçüncü çeyreğinde başlayacağını duyurdu.

Shibarium ile yatırımcıları nedenler bekliyor

Shibarium ile birlikte, özellikle doğrulama sürecine katılan kişiler ağ ile tam olarak etkileşime geçecek. Unification, proje hakkında ayrıntıları paylaştı:

Yoğun geliştirme altındaki birincil araç, L1 ve L2 arasındaki iki yönlü varlık transferlerini, ilgili her seviyede varlık transferlerini, stake/delegasyon ve gelecekte kapsayan her şey dahil bir uygulama olması amaçlanan cüzdan uygulamasıdır. L2’de de dağıtılacak olan Shibaswap entegrasyonu.

Bu arada, Shibarium, Shiba Inu’nun bir meme token değildir. Tam anlamıyla, bir yardımcı proje olduğunu kanıtlayacak, geliştirilmekte olan girişimlerin bir parçasıdır. Ethereum tabanlı L2 ağı, ETH ölçeklendirme platformu Polygon ile aynı yeteneklere sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Shibarium yayınlandığında, Shiba Inu geliştiricileri Shiboshi, yakında çıkacak olan Collectible Card Game (CCG) ve metaverse projesi de dahil olmak üzere SHIB ile ilgili tüm projeleri Layer-2 ağına geçirecekler.

Amazon Audible artık Shiba Inu yakıyor

Artık Shiba topluluğu, Amazon Audible Bounty aracılığıyla Shiba Inu (SHIB) yakabilir. Travis Johnson’ın SHIB Süper Mağazası, Amazon Audible Bounty Programı aracılığıyla Shibayakmanın yeni bir yolunu tanıttı. Bireysel SHIB BURN Projesi, tweet aracılığıyla Shibadestekçileri için masaya inanılmaz bir fırsat sundu.

Bu arada, Johnson’ın hesaplamasına göre, her Audible aboneliği potansiyel olarak yaklaşık 500.000 Shiba Inu yakacak.

Daha önce, Travis Johnson 26 Mayıs 2022’de Amazon aracılığıyla SHIB yakmak için bir fikir öne sürdü. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, bu fikir topluluktan inanılmaz bir destek aldı. Bireysel SHIB Yakma Projesi, Amazon Ortaklık Programı aracılığıyla son üç yılda 172 milyon SHIB yakmayı başardı.

Bununla birlikte, Kasım 2021’den bu yana SHIB SuperStore, 55.000 dolar değerinde 2.25 milyar SHIB yaktı. Travis Johnson tarafından geliştirilen bir oyun olan Bricks Buster’ın Google Play Store’da oynanabilecek en popüler oyunlardan biridir. Projedeki diğer uygulamalar ve oyunlar arasında Candy Trips, Zombie Assassins ve Shibsphere yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir