Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.267
% 3.73
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.267
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Shiba Inu Sevindiren Haberi Verdi: SHIB Uçuyor!

Ünlü meme coin’lerden biri olan Shiba Inu (SHIB), bir süredir yatay seyrediyordu. Bu durum, bir duyuru ile değişti. SHIB’in layer-2 çözümünün halka açık testnet’inin yakında piyasaya sürüleceği bildirildi. Ardından SHIB fiyatı 0.000022 dolardan 0.000029 dolara kadar yükseldi.

Shiba Inu için yeni bir haber haber geldi

İşletmeler için Blockchain çözümleri sağlayan Unification Foundation, yakın bir zamanda paylaşılan Medium gönderisinde Shiba Inu’nın layer-2 ölçeklendirme çözümünün halka açık testnet’inin çok yakında piyasaya sürüleceğinin haberini verdi. Gönderilerinde aşağıdaki ifadeler yer alıyor:

Kapsamlı ağ, protokol ve yeni ortaklık geliştirmelerine ek olarak, Unification Foundation, Shib Army ile ortaklaşa oluşturulan Layer-2 çözümü olan Shibarium’u geliştirmeye devam etmekten gurur duyuyor. Bununla, oyun için optimize edilmiş hızlı düşük maliyetli işlemlere olanak tanıyor. Projenin ölçeği henüz kesin bir zaman çizelgesinin yayınlanmasına izin vermese de, Shibarium’un özel test ağının ikinci sürümü yayında ve çok yakında halka açık bir testnet sürümü planları gündemde.

Aralık ayında geliştirici Eric M’in Shibarium’un “sessizce bırakılmayacağını” söyleyerek ölçeklendirme çözümünün yakında görücüye çıkacağını belirtmişti. Ardından Shibarium’un özel test ağının ikinci versiyonu başlatıldı. Shibarium, Ethereum gas ücretlerinin yüksekliğinden dolayı başvurulan bir çözüm oldu. Ayrıca Shiba Inu, oyun için de optimize edilmiş olacak. SHIB’in Ryoshi isimli kurucusu, BONE isimli bir tokenın Shibarium’daki birincil parite tokenı olarak kullanılacağını belirtti.

SHIB fiyatı sıçrama yaşadı

Yazım sırasında Shiba Inu, piyasa değeri ile ilk 100’de yer alan kripto para birimleri arasında en çok yükselen coin olarak karşımıza çıkıyor. Birçok kripto paranın yükselişi yüzde 10 civarında sınırlı kalsa da SHIB’in değer artışı yüzde 23 civarında. Bu ivmenin arkasındaki gelişmenin Unification Foundation açıklaması olabileceği düşünülüyor. SHIB, son 24 saatte 0.000022 dolardan 0.000029 dolara kadar çıkmayı başardı. Yazım sırasında 0.000027 dolardan el değiştiriyor. Haftalık kazancı ise yüzde 30’un üzerine yükseldi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir