Kriptolar:
29213
Bitcoin:
$64.170
% 1.78
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.10
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 0.46
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 64.170
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Shiba Inu Sattılar: 2 Analist, SHIB’te Bu Seviyeleri Bekliyor!

En büyük ikinci meme coin olan Shiba Inu (SHIB)’nun birçok yatırımcısı bulunuyor. Geçtiğimiz yıl ciddi bir ivme yakalayarak birçok insanın servetini katlamasına neden olmasıyla tanınan meme coin, şu sıralar düşüşte gibi görünüyor. Bazı yatırımcılar, bu nedenle ellerindeki SHIB’i satıyor, kimisi ise dipten satın alıyor. Peki, SHIB’in sıradaki seviyeleri hangileri? İşte detaylar…

Shiba Inu yatırımcıları satış mı yapıyor?

SHIB sahipleri, Shiba Inu fiyatı düştüğünde tokenları biriktirmekle tanınırlar. Ama ne zaman Shiba Inu fiyatı yükselse hemen satmaya başlıyorlar. Bütün bunlar daha önce de fark edildi. SHIB, son iki ayda yüzde 64,3 düştüğünden, yatırımcılar 10.6 milyon dolar değerinde yaklaşık 1.02 trilyon SHIB satın aldı. Tüm bu satın alma, yükseliş rallisine başladığında SHIB tokenlerini satma arzusuyla yapılıyor. SHIB’in istikrarsızlığı genellikle kripto para biriminin her gün dramatik sıçramalar ve derin kayıplar görmesine izin verir.

Ne yazık ki, tüm işaretler şu anda azalan bir fiyata işaret ediyor. Bunun nedeni, rallinin günler önce ivme kaybetmesi ve ayılara daha fazla güç vermesidir. Ancak SHIB sahiplerinin katılımı, Mayıs ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinin ardından fiyat düşmeye başladığında azalmaya başladı. Sonuç olarak, işlem sayısı önemli ölçüde azaldı. Yazının yazıldığı sırada, işlemler ortalama 70 binden 4.5 bine düştü.

Analist: SHIB için ciddi volatilite geliyor

Bu sırada, bir kripto para analisti olan Filip L. de coin’e yönelik düşüncelerini aktardı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Shiba Inu fiyatı, bu hafta önceki tüm aralıklara karşı bugün dar bir aralıkta işlem görüyor. Boğalar hafta boyunca yeni dip seviyeler yapmaktan kaçınmaya çalışırken SHIB fiyatı yön arıyor. Analiste göre, fiyat hareketi aşırı sıkıştırıldığı için fiyat hareketinde büyük bir patlama beklenebilir. Analiste göre Shiba Inu (SHIB) fiyat hareketi, alıcıların ve satıcıların, bugünün en yüksek ve en düşük seviyeleri arasında yalnızca 0,00000031 dolarlık dar bir bant genişliğinde birbirlerine doğru daha fazla itildiğini görüyor.

Analiste göre bu durumda çok dar bant genişliği gözlemlenemez ve yakında taraflardan birinin geri çekilmesini tetikleyecektir. Shiba Inu fiyatı, fiyat ticaretini birkaç aydır içinde bulunduğu en dar alanda görüyor. Hem alıcılar hem de satıcılar birbirine o kadar yakın ticaret yapıyorlar ki her iki taraf da samanın kısa ucunu çekecek ve pozisyonlarından itilecek. Duyarlılık biraz boğalar lehine değiştiğinden, ayılar daha da kötüleşebilir.

Analiste göre SHIB fiyatı bu nedenle daha yüksek bir patlama yaşayabilir. Aralık daha da daraldıkça, takip eden kırılma o kadar büyük olur. Bu nedenle analiste göre, SHIB fiyatı muhtemelen aylık pivot olan en az 0,00001400 dolara yükselecek. Ancak Mayıs ayındaki düşüşü tamamen silerek 0,00001708 dolara kadar çıkabilir. Düşüş olasılığında ise 0.00000600 doların görülebileceğini aktarıyor.

Analist: SHIB’de düşüş eğilimi gözlemleniyor

Öte yandan, bir başka analist olan Narmin’e göre, Shiba Inu fiyat analizi, sağlam bir düşüş eğilimi izleyen piyasayı ortaya çıkardı. Bununla birlikte, piyasa volatilitesi azalır, direnci ve desteği yakınlaşmaya zorlayabilir. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst limiti, SHIB için en güçlü direnç görevi gören 0,00001107 dolar olarak gösteriliyor. Analist Bollinger bandına dikkat çekerek, tersine, Bollinger bandının alt sınırının SHIB için en güçlü destek noktası görevi gören 0,00001038 dolarında yer aldığını aktarıyor.

Analiste göre ayrıca Shiba Inu fiyat analizi, Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanının 44 olduğunu ve SHIB/USD’nin istikrarlı bölgenin altına düşmesine neden olduğunu ortaya koyuyor. Bununla birlikte, RSI, azalan bir piyasayı ve satış faaliyetlerinin hakimiyetini gösteren hafif bir düşüş eğilimi izliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir