Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.921
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.921
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Shiba Inu oyunu Shiba Eternity, Android ve iOS ile dünya çapında yayına girdi

Investing.com – Dünya genelinde Shiba topluluğunun merakla beklediği Shiba Inu oyunu Shiba Eternity, Avustralya ve Vietnam’dan sonra iOS ve Android uygulama marketlerinde yerini alarak dünyadaki tüm oyunseverlerin kullanımına sunuldu.

Shiba Inu’nun yol haritasında önemli bir dönüm noktası olarak Shiba Eternity oyunu, Shiba ekosistemi için son derece önemli bir uygulama olarak görülüyor. Zira Eternity oyunu SHIB arzını azaltmak adına kazının %5’ini yakma taahhütü veriyor.

Shiba Eternity yoğun ilgi görüyor

Resmi lansmanı sonrası oldukça ilgi çeken oyun, (Google) Play Store’da 10 binden fazla indirildi ve şu an 5 üzerinden yapılan değerlendirmede 4,9 yıldıza sahip. (Apple) App Store da ise Shiba Eternity, en çok indirilen 2. kart oyunu oldu.

Shiba Eternity lansmanı sonrasında Shiba Inu’nun en önemli geliştiricilerinden Shytoshi Kusama, oyunu geliştirmeye devam ettiklerini söylerken kapsamlı bir oyuncu rehberi hazırlamaya başladıklarını dile getirdi.

Oyun hakkında yapılan yorum yapanlar, kripto paralarla ilgisi olmayan kişilerin Shiba Eternity ile Shiba Inu markasını tanıyacaklarına inanıyor. Shiba Eternity, hem kripto para konusunda farkındalığı artırmak hem de SHIB tokeni yakımına katkıda bulunma açısından ekosistemin önemli bir uygulaması olarak görülüyor.

Diğer yandan Shiba geliştiricileri, Metaverse alanında da ilerlemesini sürdürüyor. Bu hafta Shiba ekibi, Metaverse alanında 3. konsepti olan Canyon’u tanıttı. Shiba Inu, Web3 projelerini, görsel alanda önemli bir deneyim sahip Third Floor Studios (TTF) ile ortaklaşa geliştiriliyor.

SHIB tokeninde son durum

SHIB tokeni, hafta başında Elon Musk’ın Twitter teklifini yenilemesinin ardından dolaylı olarak bir talep görerek değerini %7’e yakın artırdı ve 0,00001180 dolara kadar yükseldi. Dün kısmi bir düşüş gören kripto para, bu hafta %5’e yakın kazanımla ilerlerken bugün 0,0000115 dolar seviyesinde sabit kalıyor.

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir