Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.869
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.869
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Shiba Inu Neden Önümüzdeki Günlerde Yükselecek?

Shiba Inu (SHIB), 2021’de dünyanın en popüler kripto para birimi oldu. 2022’de çılgınlık düşmüş olabilir, ancak SHIB’nin bunun için bazı planları var. WhaleStats’a göre Shiba Inu, Ethereum balinaları tarafından tutulan en büyük 2. token. ETH balinalarının bir meme coin’i tutmasının güçlü bir nedeni olmalı. Bu arada, SHIB’lerin 24 saatlik işlem hacmi %131’in üzerinde arttı.

ETH balinaları 1,4 milyar doların üzerinde SHIB’e sahip

WhaleStats, en büyük ETH balinaları tarafından tutulan en iyi 10 tokenin bir listesini açıkladı. Listede Tally, FTX Token, SHIB, WBTC, MATIC ve MANA yer alıyor.

FTT, ETH balinaları tarafından tutulan en büyük token. 1,8 milyar doların üzerinde FTT tokeni’ne sahipler. Shiba Inu, sahip oldukları en büyük 2. kripto para. En büyük ETH cüzdanları, 1,4 milyar doların üzerinde SHIB tokeni depoluyor. FTX ve SHIB, en büyük ETH balinalarının toplam varlıklarının sırasıyla %17,52 ve %13,64’ünü oluşturuyor.

Shiba Inu, yaklaşan dev projeleri duyurdu

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere son zamanlarda, ‘SHIB: The Metaverse’ ve onunla ilgili diğer projeleri başlattı. Daha sonra kilitleme sisteminin de yayında olduğu ve kullanıcıların artık LEASH ve SHIBOSHIS’lerini kilitleyebilecekleri duyuruldu. Arazi satışlarına erken erişim, bu Metaverse’in sadece bir başlangıç ​​noktası ve yakında interaktif bir harita çıkacak.

Milkshake, Shiba Inu ekosistemiyle ilgili bazı son haberleri paylaştı. Geliştirici kaaldhairya’nın SHI ve diğer projeler üzerinde çalıştığını doğruladığını bildirdi. Kaaldhairya şu anda üzerinde çalıştığı bir liste yayınladı. Tally, SHIBASWAP V2, SHIBARIUM, SHI ve SSHIB yanma portalı gibi projeleri yolda tutuyor. Milkshake ayrıca SHIB yakma portalının son aşamasında olduğunu ve ayrıca ödül kazanma yeteneklerine de sahip olacağını bildirdi. SHIBASWAP V2, bir UX ve UI tasarımı oluşturmak için tasarlandı.

Shiba Inu 24 işlem hacmi %131 arttı

Shiba Inu’nun fiyatı ortalama 0,000025 dolardan işlem görüyor. SHIB’nin 1.835.293.168 dolarlık 24 saatlik işlem hacmi, %131 gibi büyük bir artış kaydetti. CoinMarketCap’e göre, Shiba Inu, toplam piyasa değeri 13,7 milyar doların üzerinde olan ikinci en büyük meme kripto para birimidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir