Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.639
% 0.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.639
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Shiba Inu Mucidinden Önemli Tahminler ve Tavsiyeler!

Kripto para piyasaları çalkantılı bir süreçten geçmeye devam ediyor. Kripto para yatırımcıları son birkaç gün içinde devasa kayıplar yaşadı ve kripto piyasası son yedi günde yaklaşık yüzde 30’un üzerinde düşüş yaşıyor. Yatırımcıların birçoğu panik içerisinde ve düşüşün ne zaman sonlanacağı tam olarak bilinmiyor. Shiba Inu (SHİB) geliştiricisi, devam eden düşüş trendi sırasında, kripto para yatırımcıları için bir takım tavsiyelerde bulunarak, tahminleri paylaştı.

İntihar Bir Seçenek Değildir

Birçok yatırımcı, özellikle Terra (LUNA) yatırım yapan insanlar, son birkaç gün içinde yatırım ve birikimlerinin erimesini izliyor ve telafisi zor kayıplar yaşıyor. Bu gelişmelerin ışığında, şuan kripto para piyasasında korku, belirsizlik ve şüphenin hakim olduğu görünüyor. Son birkaç gün içinde, yaşadıkları devasa kayıplara dayanamadıkları için, bazı kripto para yatırımcılarının intihar ettiğine veya intiharı düşündüklerine dair raporlar ortaya çıktı.

Shiba Inu (SHIB)’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, kripto para piyasasındaki son gelişmelere dayanarak, piyasada şu anda yaşanan büyük düşüşten bağımsız olarak, kripto para yatırımcılarını güçlü kalmaya çağırıyor. Shytoshi Kusama takma adı ile bilinen Shiba Inu baş geliştiricisi, hayatında birçok kez intiharı düşünmesine neden olan zor anlar yaşadığını söyledi. Ancak hayatına son vermek için yaptığı tüm girişimler sonuçsuz kaldı. Shytoshi Kusama, hayatını sonlandırmak için yaptığı tüm girişimlerin başarısız olmasının sebebinin, belki de daha büyük bir amacı olduğunu düşünüyor ve şunları söylüyor:

Birçok gece neden var olduğumu bile sorguladım ve geçmişte birkaç kez, bu dünyayı terk etmeye çalıştım. Çünkü dayanamayacak kadar çok acı çekiyorum. Sadece deneyebildim. Ancak beceremedim. İşe yaramadı. Şimdi, yıllar sonra, karşınızda bütün, odaklanmış ve size anlatacaklarımla karşınızda duruyorum. Bir amacım var. Sizin de öyle. Bu dünyadan ayrılmak öyle değil.

Shiba Inu değer kaybetmeye devam ediyor

Shytoshi Kusama, kripto paralar için kendini öldürmenin buna değmediğini çünkü gelişmekte olan endüstrinin her zaman var olacağını ve geçmişte olduğu gibi daha da güçleneceğini belirtti. Zor zamanlardan geçen yatırımcıları, işler bir kez daha istikrara kavuşana kadar umutlarını canlı tutmaya yardımcı olmak için kripto para birimi alanındaki aile ve arkadaşlarıyla konuşmaya çağırdı.

Basit manipülasyonların, size, kripto benimsenmesinin yavaşlamayacağını hatırlatmalıdır. Aslında, birden fazla ülke, endüstri ve elit kesim tarafından kriptonun benimsenmesinin, Kripto para birimlerinin geleceğin olduğunu bilmemizi sağlamalı.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi, son birkaç gün içinde kripto para piyasasını sarsan büyük düşüş, Shiba Inu (SHIB)’i de etkiledi. Geçen hafta Perşembe günü 0.00002000 doların üzerinde işlem gören Shiba Inu, son 24 saatte yaklaşık yüzde 25’in üzerinde düştü ve bu da Shiba Inu topluluğunda daha fazla paniğe neden oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir