Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.563
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.563
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Shiba Inu Mucidi, SHIB’in Ayı Piyasası Planını Paylaştı!

Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, yakın tarihli bir tweet dizisinde SHIB’in devam eden ayı piyasasındaki yolunu paylaştı.

SHIB geliştiricisine göre uzayın dışından elde edile gelir iyi fikir!

Popüler meme coin’i Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, 18 Haziran’da Twitter üzerinden bazı paylaşımlar yaptı. Kusama, ShibArmy’ye seslendi ve işlerin yolunda olduğunu söylediği bir dizi tweet paylaştı:

Sevgili SHIBARMY! Piyasa koşullarının zor olduğunu biliyorum. Ama shibarmystrong’un ne kadar doğru olduğunu görmek inanılmaz. Deliliğe rağmen 15’i tutuyoruz.

Kusama, topluluğa muazzam desteği için teşekkür etti. Ayrıca SHIB geliştiricisi, bazı yanlış anlamaları gidermek için zaman ayırdı. Shiba Inu için ‘ortaklıkların’ özünden bahsetti ve uzayın dışından elde edilen gelirin ‘aslında iyi bir fikir’ olduğunu söyledi.

Basın zamanında Shiba Inu, günlük bazda %4,69 artışla 0,000007985 dolar seviyesinde işlem görüyordu. Son piyasa satışında küresel kripto piyasası değerinden milyarlar silindi. Bu ortamda SHIB, 19 Haziran’da 0,0000071 doların en düşük seviyelerine geriledi. Bugün ise Bitcoin’in toparlanmasıyla değer kazandı.

Shiba Inu, BONE ödüllerinde değişiklikler önerdi

Coinmuhendisi.com haberlerinden takip ettiğiniz üzere SHIB metaverse’ü Shibarium olası bir lansmana hazırlanıyor. Shiba Inu ekibi, bu konuya ilişkin olarak en son blog gönderisinde bir güncelleme yayımladı. Shibarium, xFUND ve Shiba Inu geliştiricileri tarafından geliştirildi. BONE’nin Shibarium Protokolünün ‘gazı’ olarak ayarlandı. Bu ‘gaz’, işlenecek ve yürütülecek akıllı sözleşmeler ve işlemler için temel işlevleri sağlayacak.

Ekip, Shibarium’u geliştirmek ve doğrulayıcı pozisyonlar için BONE ayırmak amacıyla 20 milyondan fazla BONE tasarrufu yapması gerektiğini söylemeye devam ediyor. Sonuç olarak, Shibarium’daki işlevleri için BONE ayırmak için ShibaSwap’taki BONE ödülleri önümüzdeki haftalarda durdurulmalı. Basılan BONE sayısı şu anda 225 milyon. Bu nedenle, Shibarium doğrulayıcıları için 20 milyon BONE’u kurtarmak için 230 milyonda basımın durdurulması gerekiyor.

Shiba Inu’nun ekosistem token’lerinden biri olan BONE, şu anda 250 milyon sabit arza sahip. Topluluk şimdi 230 milyon arz karşılandıktan sonra BONE çiftliklerini durdurmaya karar vermesi gerekiyor. Veya maksimum arzı 250 milyondan 270 milyona çıkarmak için karar verecekler.

Ekip, halka, resmi Shiba Inu blogu dışında Shibarium’un piyasaya sürülmesiyle ilgili herhangi bir bilgiyi göz ardı etmelerini tavsiye ediyor. Ayrıca, projenin gelişimi hakkında güncel bir durum sağlamak için yakında yayınlanabilecek tamamen odaklanmış bir Shibarium blog yazısı üzerinde çalıştığını iddia ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir